Willy Sommers
Volledig scherm
Willy Sommers © Joe

Willy Sommers bijna geen artiest: “Ik moest auditie doen tussen twee bordelen en twijfelde om binnen te gaan”

ShowbizzZanger en presentator Willy Sommers was vandaag  te gast bij Ann Van Elsen in ‘Speeltijd’ op Joe. In het programma keert Ann elke week met een bekend persoon terug naar de schooljaren om de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren: Willy vertelde honderduit over zijn jeugd.

0 reacties

 1. KIJK. Julia Fox steunt Kim Kardashian na bdsm-schandaal: “Oneerlijk dat vrouwen nu de schuld krijgen”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Julia Fox steunt Kim Kardashian na bdsm-schandaal: “Oneerlijk dat vrouwen nu de schuld krijgen”

  Modemerk Balenciaga ging onlangs een brug te ver. In een recente campagne lieten ze enkele jonge kinderen poseren met bdsm-accessoires. Bijgevolg kon Kim Kardashian (42) rekenen op heel wat kritiek, aangezien ze nauwe banden heeft met het modehuis. Momenteel evalueert de ster haar samenwerking met Balenciaga, maar dat is voor veel fans niet genoeg. Actrice en model Julia Fox (32), die net als Kim een relatie heeft gehad met Kanye ‘ye’ West (45), komt nu op voor de Kardashian: “De vrouwen die verbonden zijn met Balenciaga krijgen zoveel kritiek. Het is niet alsof zij de kinderen molesteren. Vrouwen krijgen altijd de schuld van de fouten die mannen maken.”
 2. Verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois leidt nomadenbestaan in Portugal en toont dat in opmerkelijke YouTube-video's
  Play
  Showbits
  44

  Verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois leidt nomadenbe­staan in Portugal en toont dat in opmerkelij­ke YouTube-vi­deo's

  Hoogdagen opnieuw voor de fans van ‘Spring’, want vier dagen lang viert de groep een tijdelijke reünie tijdens de ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Sportpaleis. Eén naam ontbreekt wel: Anneleen Liegéois (42). Na ‘Spring’ speelde ze onder meer mee in ‘Wittekerke’ en ‘Familie’. Superpopulair was ze, maar plots had Anneleen er genoeg van. “In 2010 zette ze een punt achter haar publieke carrière”, zo staat te lezen op haar Wikipedia-pagina. Showbits ging praten met Cara Van der Auwera en vond op die manier toch een spoor dat leidde naar Anneleen.