Willy op wieltjes: reclamespot Schlagerfestival wordt opgenomen... op rolschaatsen!

ShowbitsHoe goed kunnen Vlaamse artiesten zich redden op rolschaatsen? Dat ontdekken we in deze Showbits, waarin Senne naar de persconferentie trekt van het Schlagerfestival, editie 2023. Gelukkig is Christoff er om hem mee recht te houden. “Ik heb op deze rolschaatsbaan zelfs een deel van mijn jeugd versleten”, vertelt Christoff. Willy Sommers en Laura Lynn zijn voorzichtiger en wagen zich niet op rolschaatsen. “Ik zou niet graag in het gips op het podium moeten staan”, zegt ze. “En wij gaan wel jaarlijks op skivakantie, maar schaatsen is niet aan mij besteed”, aldus Willy.

0 reacties

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Christophe Ramont paradeert in enorme rok op reünie van ‘Blind getrouwd’-deelnemers
  Play
  BV

  Beelden tonen hoe Christophe Ramont in enorme rok paradeert op 'Blind ge­trouwd’-reü­nie

  Verschillende deelnemers van ‘Blind getrouwd’ hebben een reünie gehouden op het fundraising event ‘Hiv Ontrafelen’ van de Universiteit Gent. De zevende editie van ‘Hiv Ontrafelen’ werd ook dit jaar georganiseerd om fondsen te werven voor onderzoek naar een genezing van de ziekte. Christophe Ramont, zelf hiv-patiënt, kon daarbij niet ontbreken en stal de show door zijn performance op de catwalk. Ook Dziubi en Brecht, Nuria en Stijn en andere deelnemers van verschillende seizoenen kwamen voor de gelegenheid supporteren.