Exclusief voor abonnees

Willy Naessens is op z’n 80ste nog begaan met zijn uiterlijk: “Binnenkort ga ik voor mijn vierde mini-facelift”

Kristof Ghyselinck
Hij stond ooit op het randje van een faillissement en dacht eraan een frituur in Zuid-Frankrijk te openen, maar Willy Naessens is er de man niet naar om makkelijk op te geven. Niet in zaken, niet in de liefde. “Ik hield van twee vrouwen tegelijk, dus zorgde ik er met veel diplomatie voor dat ze elkaar leerden waarderen", zegt Willy in het weekblad Dag Allemaal.

Vandaag is Willy de man achter 36 bedrijven, 26 fabrieken en 1.500 personeelsleden. Wanneer we opmerken dat hij desondanks geen zorgrimpels heeft, knipoogt hij schalks: “Leve de plastische chirurgie!” Maar eerst neemt Willy ons een stuk mee terug in de tijd.

Het leven is geven en nemen

“Ik was nog geen veertien jaar toen mijn schooltijd er al opzat. Om eerlijk te zijn: ik ben van school gestuurd. En misschien is dat ergens mijn geluk geweest. Om Frans te leren zat ik toen op internaat in het Waalse Pecq. Vlak voor de vakantie was het kermis in het dorp en de verleiding was te groot. In plaats van braaf in mijn chambrette te blijven, ben ik samen met mijn maten Verstraete en Antheunis langs de noodtrap ontsnapt. We zaten om een uur of elf ’s avonds met onze liefjes in de botsauto’s en amuseerden ons geweldig, tot we merkten dat de surveillant ons aan de kant stond op te wachten. ‘Kom ne keer mee. Wat doen jullie hier? Weggelopen?’ Wij met de staart tussen de benen mee naar de directeur, die ons op slag van school stuurde.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Dat men ouder wordt en niet mooier moet men aanvaarden. Persoonlijk trek ik mij daar niks van aan en zou zeker aan mijn lijf niet laten prutsen om er een beetje mooier uit te zien.

 • Edwine Van der Hoeven

  Da’s toch ne crack in alles ! Het ga je goed sympathieke Willy !

 • wilfried parthoens

  laat die man toch doen hij wil er goed uitzien en ik hoop dat nog vele mensen er op die leeftijd er zo uitzien deze meneer heeft het ook al gehad en gelukkig terug bovenop gekomen hij is rijk en wat dan nog, hij geeft ook zeer veel weg wie doet hem dat na laat het mij eens weten

 • Rahoul Claes

  Die oude Willy is een groot man

 • David Desloover

  Dit kan ik begrijpen ! de dag van vandaag willen niet enkel vrouwen maar mannen er ook goed blijven uitzien. Zo kunnen we ook nog eens een vrouwtje aan den haak slaan he