Pamela Anderson en Tommy Lee
Volledig scherm
PREMIUM
Pamela Anderson en Tommy Lee © Photo News

“Wij waren eerst”: het woelige leven van Tommy Lee, de man die trots is op zijn sekstape met Pamela Anderson

CelebritiesDrummer van Mötley Crüe. Enfant terrible. Die man van de sekstape met Pamela Anderson (54). Er zijn heel wat woorden om Tommy Lee (59) te omschrijven. De muzikant heeft er dan ook al een woelig leven opzitten, van huiselijk geweld en een alcoholverslaving tot een zeer bedenkelijk triootje met Nikki Six. En dat in nog verbazingwekkend goede gezondheid. “Of ik onoverwinnelijk ben? Iets wat al dood is, kan je niet meer doden.”

 1. De grootste sterren in de gekste pakken: ook deze celebs waagden zich aan ‘The Masked Singer’
  Celebrities

  De grootste sterren in de gekste pakken: ook deze celebs waagden zich aan ‘The Masked Singer’

  Elke vrijdagavond zitten we massaal op het puntje van onze stoel tijdens de ontmaskering in het VTM-programma ‘The Masked Singer’. En vaak zijn het verrassende namen die achter die maskers schuilgaan. Maar dat is nog niets vergeleken met de internationale sterren die aan de buitenlandse versies van deze populaire tv-show deelnamen. Van Ryan Reynolds tot Kelly Osbourne: ook deze internationale celebrity’s gingen de uitdaging al aan. “Je kan niet zien, niet ademen, niet horen, niet denken. Er zat geen zuurstof in, ik raakte in paniek. Het was de ergste ervaring uit mijn leven.”
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. RECENSIE. ‘Kindred’: “Verrassend bingeable voor een reeks over de gruwelen van de slavernij”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Kindred’: “Verrassend bingeable voor een reeks over de gruwelen van de slavernij”

  Toen Octavia E. Butler haar scifi-roman ‘Kindred’ neerpende, leek het verhaal kant-en-klare tv-kost. Toch heeft het 43 jaar geduurd alvorens haar tijdhoppend saga, over een moderne jonge zwarte Amerikaanse vrouw die uit het niets naar een plantagekolonie in 1815 wordt geflitst, het scherm haalde. Niet als film, niet als miniserie, maar als een reeks met meerdere seizoenen. Helaas zal dat niet zo een vaart lopen. De adaptatie die vanaf nu te zien is op Disney+ en 1/3e van het bronmateriaal inneemt, werd al gecanceld nog voor de reeks goed en wel op kruissnelheid kwam. Of het alsnog de moeite loont om deze kortgewiekte tijdreis te ondernemen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.