Exclusief voor abonnees

Wielercommentator Michel Wuyts kan geen dag zonder koers, maar... “Als de kleinkinderen komen, gaan de meubels aan de kant en ben ik spelende opa”

Michel Wuyts
Hollandse Hoogte / Alex Vanhee Michel Wuyts
‘In 2022 ga ik met pensioen, maar dat schrikt me niet af’, zei Michel Wuyts (62) aan Kim Debrie in ‘Plage Préférée’. ‘Ik hoop wel iets te kunnen teruggeven aan mijn vrouw Gerda.’ Veertig jaar zijn de twee intussen samen, maar ze vieren nog steeds Valentijn als een jong verliefd koppel.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Linde van Lommen

  Linde van Lommen : wat een prachtig verhaal is dat! Echt zoals Michel is bij een persoonlijke ontmoeting : een minzame correcte gentleman, gepassioneerd door de koers en warme familiemens.Overigens een goeie vriend van José De Gauwer.Mocht elkeen onze topcommentator wat meer naar waarde weten te schatten.De Tour is een pure verwennerij!Oprechte dank a.h.duo Michel en José!

 • Freddy Madou

  Hij heeft 1 groot probleem de Michel onpartijdig zijn dat kent hij niet, en ik mag er niet aan denken dat zijn lieveling de Sven Nys dit zal overnemen, als er nu 1 is die beter zou zwijgen is het wel de Sven heeft in het wegrennen nooit iets dergelijks gepresteerd, en komt nu te vertellen hoe een Wout of Mathieu zich moeten gedragen als ze rijden en hoe ze moeten leven, Jose de Cauwer is Top, Michel is een bibliotheek, en Nys is een flop , veel liever Eddy Planckaert daar is humor verzekerd.

 • Jos Verschueren

  Awel, ik hoor hem graag bezig, Michel Wuyts. Een bron van informatie zowel op koersvlak als daar buiten. Ik hoop hem nog vele jaren te mogen horen in de toer!

 • Chris Marien

  Ik ben er nie zot van , hou nie van de manier van praten , denk dat hij die renners aanbid , ik ben zelf ook sportliefhebber en heb respect voor die mannen , maar Michel overdrijft , meer nuchterheid zou op zijn plaats zijn !

 • Linde van Lommen

  Ik ben Linde van Lommen en wil vooreerst zeggen dat ik ontdaan ben van de zo onbeleefde en harteloze reacties hieronder.Mensen, toon toch wat respect voor de medemens en als iemand u niet ligt, onthoud u aub dan van commentaar:daar wordt niemand blij van en de boemerang keert naar u terug.Het is overigens heel duidelijk dat u de MENS Wuyts nooit ontmoette die een heel innemend en minzame correcte man is, met een grote liefde voor de koers en warme vriendschap met José.Wist u DAT!!!Vr.gr.,Linde