REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Wie wint het Songfestival? Dit zijn volgens bookies de 5 superfavorieten (en zoveel kans maken wij)

SongfestivalVolgens de bookmakers ligt Oekraïne nog steeds in pole position om het Eurovisiesongfestival te winnen. Kalush Orchestra en hun ‘Stefania’ - een ode aan de moeder van frontman Oleh Psiuk, maar sinds de invasie zoveel meer - krijgen een winstkans van 60 procent toebedeeld. 

22 reacties

 • Eric De Bruycker

  1 week geleden
  België is goed en mag ook winnen, het moet geen verkocht of politiek festival worden.
 • Miguel Leboucq

  1 week geleden
  Doorgestoken kaart, politieke keuzes. Tussen de finalisten zijn er elk jaar wel een paar nummers die niet slecht zijn maar na de Eurosongfestival verdwijnen ze toch bijna allemaal in de vergeetput.
 • Patrick Verbelen

  1 week geleden
  Vroeger was het het eurovisiesongfestival, nu is het eurovisiepolitiek
 • DANNY WITTEVRONGEL

  1 week geleden
  De meeste deelnemers zijn beneden alle peil ...
 • Patrick Ceulemans

  1 week geleden
  Het songfestival mag geen politieke boodschappen uitbrengen wat heel normaal is. Waarom zou Oekraïne dan moeten winnen? Het beste liedje zou moeten winnen (wat de laatste 20 jaar al niet meer het geval is) maar wat gaan ze doen volgend jaar als Oekraïne wint?
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.