Wie volgt Gert Verhulst op als nieuwe baasje van Samson?

Wie wordt straks het nieuwe baasje van Samson? Deze namiddag komen we het te weten.
Kristof Ghyselinck Wie wordt straks het nieuwe baasje van Samson? Deze namiddag komen we het te weten.
Het is dé vraag die door de hoofden van de trouwe fans en kijkers spookt: wie wordt het nieuwe baasje van Samson? Gert Verhulst hield de lippen de afgelopen weken en maanden stijf op elkaar, maar vandaag maakt hij rond 15.00 uur dan toch eindelijk zijn opvolger bekend. Wie het wordt, kan je hier live volgen. 

Wie is Jefke - de codenaam die ze binnen Studio 100 gebruiken voor de opvolger van Gert? Verschillende namen deden de voorbije weken de ronde, diverse bekende Vlamingen passeerden de revue. En dan zijn er natuurlijk nog de getalenteerde kinderen van Gertje zelf: Viktor en Marie. Allebei deden ze de voorbije jaren heel wat media-ervaring op en ze lijken klaar om definitief in de voetsporen van hun vader te treden.

Viktor liet de laatste tijd echter wat steken vallen. Recent vertelde hij bijvoorbeeld dat hij niet zo dol is op kinderen. “Ik vind hen enkel handig omdat ze veel geld opleveren”, lachte hij. Dat was uiteraard een grapje, maar zulke uitspraken zijn not done als je gaat meespelen in het populairste kinderprogramma van Vlaanderen. Bovendien moet de nieuwe Gert kunnen zingen, dansen en acteren. En dat laatste is niet meteen het sterkste punt van Viktor, zoals we konden zien in ‘Dancing With The Stars’.

Dan lijkt Marie een meer logische keuze. Zij toonde al aan dat ze haar mannetje kan staan op de dansvloer en deed de afgelopen jaren ook heel veel andere ervaring op. Zo presenteerde ze vorig jaar ‘De Grote Sinterklaasshow’ mee. Dit jaar werd ze echter vervangen. Komt dat omdat Marie geen tijd had omdat ze druk bezig is met de voorbereidingen van een ander project? En is dat dan de Afscheidsshow van Samson & Gert?

Stand-in

“Zelfs wij, de vaste cast, weten niet wie het wordt”, zei Koen Crucke alias Alberto Vermicelli in een interview op Qmusic. Op de repetities voor de kerstshow werd de voorbije weken namelijk een stand-in voor Jefke gebruikt. De echte Jefke zou in besloten kring aan het repeteren zijn, ver van nieuwsgierige blikken.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Katrien Maes

  Einde van een tijdperk door Marie te kiezen. Niet omdat het familie is dat succes gegarandeerd is. Blunder van 2019 is ook gekend.

 • kevin herremans

  Kelly Verlinden wat is erna mis mee dat ze hier naar zien? Belachelijke reactie. Mijn kinderen spelen buiten en kijken hier naar in plaats van alle andere onzin dat er op tv te zien is

 • wilfrid haesen

  Minister weyts..... Zeker weten. Aan de kinderen krijgen ze misschien nog uitgelegd waar ze mee bezig zijn

 • Tessa De Rover

  Wanneer begint die livestream

 • Kelly Verlinden

  Who cares. Laat kinderen liever buiten spelen in plaats van naar die onzin te kijken.