Exclusief voor abonnees

Wie is rapper Moreno, de tienerpooier uit het nieuwe nummer van Soufiane Eddyani?

Ondanks meerdere vluchtpogingen zit Moreno (r.), naast Soufiane Eddyani, thuis met enkelband.
Instagram/Soufiane Eddyani Ondanks meerdere vluchtpogingen zit Moreno (r.), naast Soufiane Eddyani, thuis met enkelband.
'Gepakt door het systeem' rapt Soufiane Eddyani wanneer het in 'Amigo' over zijn rapvriend Moreno gaat. Maar wie diens strafblad bekijkt, ziet al snel dat het om veel meer gaat dan een systeemfout.

Moreno - echte naam Bilal Aazzouti - komt eind 2015 voor het eerst in het vizier van de politie omdat hij onderdak biedt aan een tienermeisje dat uit een instelling is gevlucht. Wanneer blijkt dat er ook nog een ander meisje bij de rapper inwoont, wordt hij opgepakt. De politie vermoedt dat Aazzouti de meisjes niet zonder tegenprestatie aan een dak boven hun hoofd helpt. Er is sprake van de typische 'loverboy'-aanpak. De meisjes krijgen cadeautjes en onderdak, ontwikkelen gevoelens voor hun 'redder' en worden daarna in de prostitutie gedwongen.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mady Vermeulen

  Gepakt door het systeem? Bevoordeeld door het systeem zal dat Marokkaans crapuul bedoelen! Ze moesten in Marokko eens proberen wat ze hier kunnen doen omdat ze met een enkelband worden losgelaten ipv hen in het prison te steken.

 • luc van duyse

  Promoten van een vrijgeleide voor het stelselmatig laten verkrachten van kinderen voor Uw eigen gewin , behoort niet meer tot het individuele vrijheidsbeginsel Geraldine Marcelis. Het zijn criminele handelingen. Deze mensen dienen gerechterlijk te worden vervolgd.

 • Geraldine Marcelis

  Vindt wel dat Soufiane te hard wordt aangepakt door media en politiekers;een artiest moet vrij zijn om te zingen,schilderen,schrijven wat hij wil.Hij gebruikt wat hij meemaakt in zijn leefwereld en uit zijn emotie.En hij brengt het probleem zo WEL onder de aandacht.Een artiest moet vrij zijn,zo toont hij wat anders voor velen verborgen blijft.

 • Roger Deprez

  Weinig verstand heeft dat mannetje.

 • Dimitri Lefevere

  Hoeveel keren nu terug vrij gelaten? Duidelijk een systeemfout.