Luc De vOs zingt 'Anja'
Volledig scherm
Luc De vOs zingt 'Anja' © VTM

Wie is ‘Anja’ van Gorki eigenlijk? Margriet Hermans weet het antwoord

tvLofzangers staan vanavond centraal in een terugblik van ‘Tien om te zien’. Artiesten die de vrouw, het voertuig of zelfs het vaartuig van hun dromen bezingen passeren de revue. Onder hen ook Gorki en zijn ‘Anja’.

 1. REEKS. Tien tips voor de zomer van 2022 in Blankenberge: veel muziek, #LikeMe en zelf speuren naar De Mol
  PREMIUM
  Blankenberge

  REEKS. Tien tips voor de zomer van 2022 in Blankenber­ge: veel muziek, #LikeMe en zelf speuren naar De Mol

  Dat Blankenberge een gezellige familiebadplaats is, met een combinatie van ongecompliceerd strandplezier met mooie natuurgebieden en verrassende architectuur uit de belle époque, dat is geen nieuws meer. Ben je jong en avontuurlijk, een familiemens of eerder een sportief type? Goed nieuws, want iedereen komt deze zomer aan zijn trekken dankzij het veelzijdige evenementenaanbod met klassiekers en tal van nieuwigheden. Wij selecteerden er alvast 10.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.