Wereldberoemde komiek Trevor Noah mengt zich in Radja-discussie: "De coach houdt gewoon niet van zijn persoonlijkheid"

Radja Nainggolan en Trevor Noah
Studio Brussel Radja Nainggolan en Trevor Noah
Komiek en talkshowhost Trevor Noah (34) houdt zich in zijn 'The Daily Show' doorgaans bezig met politieke satire, maar de presentator blijkt ook een voetbalfan te zijn. Op twitter uitte hij zijn ongenoegen over de niet-selectie van Rode Duivel Radja Nainggolan.

“Het kan niet zijn dat Radja Nainggolan uit de selectie van de Belgische nationale ploeg is gehouden vanwege tactische redenen", schrijft de Zuid-Afrikaan. “De coach houdt gewoon niet van zijn persoonlijkheid of van wat hij naast het veld brengt. En hij speelt duidelijk geen FIFA.”, voegt hij eraan toe. “Radja is een beest!”

Home Alone

Het land ontplofte zowat gisteren toen bekend raakte dat AS-Rome middenvelder Radje Nainggolan (30) niet geselecteerd werd voor het WK. Het was speuren naar een persoon die zich kon vinden in de keuze van bondscoach Roberto Martinez. De sociale media liepen over van verontwaardiging. De website www.iksteunradja.be heeft al meer dan 100.000 likes. De Facebookpagina ‘Geen WK zonder Radja! #AllforRadja’ doet het ook goed met meer dan 14.000 mensen die naar het evenement gaan. Op die pagina wordt opgeroepen om tijdens de oefeninterland tegen Portugal op 2 juni een masker met gezicht van Radja op te zetten als steun.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.