Diamond Baby (links) en Paris Hilton (rechts).
Volledig scherm
Diamond Baby (links) en Paris Hilton (rechts). © Instagram Paris Hilton en REUTERS

Werd de vermiste chihuahua van Paris Hilton opgevreten door een coyote?

CelebritiesParis Hilton (41) is al enkele weken wanhopig op zoek naar haar vermiste hondje, chihuahua Diamond Baby. Ze denkt dat ‘haar dochter’ tijdens het verhuizen in Beverly Hills naar buiten kon glippen. Er werd een grote zoekactie op poten gesteld, maar nu wordt er toch stilaan gevreesd voor een tragische afloop. Paris en haar entourage vermoeden dat het arme dier ten prooi is gevallen aan een coyote.

1 reactie

 • Sharon Vandewaetere

  2 maanden geleden
  Dit is hartverscheurend 💔. Ik zou ook alles doen om mijn hond terug te vinden. De hoop slinkt met de dag maar je weet maar nooit dat het toch nog goed afloopt. Ik hoop het voor haar.
 1. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.