Rock Werchter
Volledig scherm
© Rock Werchter

Werchter Parklife kondigt reeks nieuwe shows aan: Emma Bale, Bart Peeters en Tourist LeMC al zeker van de partij

FestivalsVorige week werden er een eerste reeks shows voor Werchter Parklife aangekondigd. Onder meer Balthazar, Equal Idiots en Black Box Revelation waren al zeker van de partij en de concerten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Wegens het grote succes kondigt de organisatie nu een aantal extra concerten aan.

1 reactie

 • Roger Williams

  5 maanden geleden
  Doekje voor het bloeden deze Belgische artiesten. Altijd dezelfde namen. Komen nog niet tot aan de enkels van groepen als Pearl Jam of QOTSA. Het zou verboden moeten worden om types als Bart Peeters op de wei van “rock” Werchter te programmeren.
 1. Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard
  Streamz

  Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard

  Vanaf deze week word je op Streamz elke maandag getrakteerd op een nieuwe aflevering van het derde seizoen van ‘Succession’, een van de strafste dramaseries van het moment. Naar aanleiding van de release tippen wij deze week in onze Kijkgids nog enkele reeksen die bol staan van machtspelletjes en absurde rijkdom. Van een onnavolgbaar kat-en-muisspel in ‘Billions’ (Streamz) en de achterkamertjespolitiek in ‘Dynasty’ (Netflix) tot een familievete in ‘Empire’ (Disney+): dit zijn onze favoriete series over de superrijken in streamingland.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.