Wendy Van Wanten zegt concerten af: “Mijn vrouwtje is dringend toe aan rust”

Wendy Van Wanten met haar partner Frans
Dieter Bacquaert Wendy Van Wanten met haar partner Frans
Wendy Van Wanten (59) heeft al haar concerten tot eind januari geschrapt. Gezondheidsredenen lijken aan de basis te liggen van de afzegging. 

Normaal gezien zou Wendy Van Wanten zaterdagochtend samen met dochter Estelle te horen zijn op radiozender Joe, in het programma ‘De Familie van Elsen’. Maar, zo kondigde presentatrice Ann Van Elsen echter aan, de zangeres had afgezegd. Volgens echtgenoot Frans lag Wendy “met een paar kleine lichamelijke klachten ter observatie in het ziekenhuis” en kon ze de uitzending dus niet bijwonen. Nu blijkt ook dat de zangeres haar agenda heeft leeggemaakt. Al haar concerten tot eind januari werden afgezegd. In februari zou ze wel opnieuw op het podium staan. Haar echtgenoot Frans reageerde kortaf op het nieuws: “Mijn vrouwtje is dringend toe aan rust", liet hij verstaan. “En dat zal ze nu ook krijgen.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ingrid grieten

    Een optreden in de eetzaal van een bejaardentehuis kun je moeilijk een concert noemen.

  • paul van de velde

    Franske dat is jou fout heb ik vernomen man man man toch. Als ze savonds laat thuis kom moet je haar gerust laten en niet beginnen aan te prutsen. Tenslotte wordt ze bijna 60 hoor.