Villa Clémentine geeft z'n geheimen prijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Villa Clémentine geeft z'n geheimen prijs. © Photo News - Fotomontage HLN

Wendy Van Wanten werd er betrapt, een groot schandaal bracht Laurent voor de rechter: Villa Clémentine geeft geheimen prijs

RoyaltyWaar en hoe wonen de leden van onze koninklijke familie? Het is een simpele vraag, waar verrassend weinig Belgen het antwoord op weten. In deze reeks verkennen we de ‘verborgen’ koninklijke verblijven van België, met deze week Villa Clémentine, al sinds 1993 de officiële residentie van prins Laurent en zijn gezin. Tijd voor een virtuele rondleiding op het domein, dat zijn naam niet toevallig kreeg en het toneel was van een berucht schandaal rond de prins.

 1. Koning Filip ging er jagen, door Fabiola’s eisen nam het personeel ontslag: Kasteel van Fenffe geeft geheimen prijs
  PREMIUM
  Royalty

  Koning Filip ging er jagen, door Fabiola’s eisen nam het personeel ontslag: Kasteel van Fenffe geeft geheimen prijs

  Waar en hoe wonen de leden van onze koninklijke familie? Het is een simpele vraag, waar verrassend weinig Belgen het antwoord op weten. In onze nieuwe reeks verkennen we de ‘verborgen’ koninklijke verblijven van België. Met deze week het Kasteel van Fenffe, dat verscholen ligt op wandelafstand van het Koninklijk Kasteel van Ciergnon in de Ardennen. Tijd voor een virtuele rondleiding op het domein, waar een hoge muur alle pottenkijkers moet weren en waar koning Albert en Paola wilden intrekken, maar de facturen te hoog bleken.
 2. De helft staat leeg, een bodyguard werd er in het ziekenhuis geslagen: Kasteel van Ciergnon geeft geheimen prijs
  PREMIUM
  Royalty

  De helft staat leeg, een bodyguard werd er in het ziekenhuis geslagen: Kasteel van Ciergnon geeft geheimen prijs

  Waar en hoe wonen de leden van onze koninklijke familie? Het is een simpele vraag, waar verrassend weinig Belgen het antwoord op weten. In onze nieuwe reeks verkennen we de ‘verborgen’ koninklijke verblijven van België, met deze week het Koninklijk kasteel van Ciergnon, dat door de regerende vorst wordt gebruikt als vakantieverblijf. Tijd voor een virtuele rondleiding op het domein, waar vooral koningin Paola met de plak zwaaide en een bewaker zo’n zware klappen kreeg dat hij zijn oog bijna verloor.