Wendy Van Wanten en haar 'Franske'.
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Van Wanten en haar 'Franske'. © Kristof Ghyselinck

Wendy Van Wanten en ‘Franske’ blazen hun liefde nieuw leven in: “Als puntje bij paaltje komt, kúnnen we niet zonder elkaar”

ShowbizzEen goed voornemen voor het nieuwe jaar? Wendy Van Wanten (60) kan dat in 2021 gewoon overslaan, want na haar twee maanden durende PronoKal-dieet kon ze 2021 starten met liefst tien kilo minder. “Ondertussen zijn het er zelfs twaalf geworden”, glundert Wendy. Ze vertelt samen met Frans openlijk over haar strijd tegen de kilo’s, hun relatie en hoe ze haar burn-out overwon. “Misschien was ik te ambitieus.”  

 1. Wendy Van Wanten recht de rug na burn-out: “Ik heb mijn emoties veel te lang onderdrukt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Wendy Van Wanten recht de rug na burn-out: “Ik heb mijn emoties veel te lang onderdrukt”

  Eind vorig jaar bereikte ons het bericht dat het niet goed ging met Wendy Van Wanten (60): ze leed aan een burn-out en ze moest zelfs even opgenomen worden in het ziekenhuis. “Puur van de stress”, zegt ze daar nu over. “Ik heb nog zo veel ambitie, ik wil nog zo veel doen en ik durf geen ‘neen’ te zeggen. Dat heb ik moeten bekopen. Ik besefte dat ik de dingen moest leren loslaten, maar dat is niet gemakkelijk. Ik trek me alles te veel aan.”
 2. ‘The Crown’ grote winnaar, kritiek op diversiteit en een postume award: alles wat je moet weten over de Golden Globes
  Golden Globes

  ‘The Crown’ grote winnaar, kritiek op diversi­teit en een postume award: alles wat je moet weten over de Golden Globes

  Geen rode loper en beschonken acteurs dit jaar: de 78e Golden Globes werden grotendeels virtueel uitgereikt - met alle typische Zoom-problemen vandien. Vooral Netflix viel daarbij in de prijzen: de streamingsdienst mocht maar liefst 10 beeldjes in ontvangst nemen, vooral voor ‘The Crown’ en ‘The Queen’s Gambit’. De meest emotionele prijs ging echter naar Chadwick Boseman, die postuum de award voor ‘beste acteur in een dramafilm’ kreeg.
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”