Wendy Van Wanten en 'Franske'.
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Van Wanten en 'Franske'. © Kristof Ghyselinck

Wendy Van Wanten bindt de strijd aan met overtollige kilo’s én de menopauze: “Mijn liefdesleven met Franske is weer top”

ShowbizzEen burn-out, relatieperikelen, de overgang: Wendy Van Wanten (60) heeft op z’n zachtst gezegd een zware periode achter de rug. En daar kwam dan nog de coronacrisis bovenop, waardoor ze niet kon optreden. “Ik piekerde te veel, verdikte zienderogen en zat steeds slechter in mijn vel”, zegt Wendy openhartig. “Maar nu heb ik mijn levensstijl helemaal omgegooid en voel ik me weer dynamisch.” Ze vertelt hoe ze vier kilo afviel op twee weken, hoe het nu gaat tussen haar en Franske en geeft een update over zoon Clément. En hoe zit dat nu met die nieuwe tv-plannen?

2 reacties

 • JOHAN VANBEKBERGEN

  2 jaar geleden
  Dit is voor hen de enige manier om nog in de belangstelling te komen. Maar of het de waarheid is wat ze vertelt is een andere vraag.
 • freddy cardoen

  2 jaar geleden
  En of dat dat mensen nu interesseert in deze tijd . Ik geloof het niet .Daar hebben we geen boodschap aan .
 1. David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper
  Play
  Celebrities
  2

  David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper

  “Beschamend vadermoment”, schrijft oud-voetballer David Beckham op Instagram. Samen met zijn dochter Harper (11) ging hij naar een concert van The Weeknd in Miami. Ze filmden elkaar terwijl ze meezongen met de bekendste hits van de zanger. Maar Beckham begon net iets te vroeg mee te zingen tijdens het nummer ‘Out of Time’. “Ik heb mijn dochter wel aan het lachen kunnen brengen”, schrijft hij bij de video.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Tomorrowland gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectaculaire hologramshow komt naar Nederland
  Muziek

  Tomorrow­land gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectacu­lai­re hologram­show komt naar Nederland

  De drie weekenden Tomorrowland zitten erop, maar er was één show die grote ogen wist te trekken in Boom: de hologramact van de Zweedse dj Eric Prydz (46). Muziekfans kunnen komend najaar nog eens gaan genieten van die unieke show, want Prydz gaat opnieuw samenwerken met de organisatie van Tomorrowland. Op 20 oktober is zijn show HOLO te bewonderen in de Ziggo Dome in Amsterdam.
 2. Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”
  Play
  BV
  59

  Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”

  Aan hun foto’s op sociale media te zien, genoten Sean Dhondt (38) en Maithé Rivera (23) van een zonovergoten en romantische vakantie in Turkije. Maar achter de schermen ging het er blijkbaar iets minder idyllisch aan toe, zo schrijft ‘Dag Allemaal’. Het koppel zou er flink ruzie hebben gemaakt, zo blijkt uit beelden die enkele vakantiegangers instuurden. Volgens Sean zelf is het echter nog altijd koek en ei: “Eén namiddag hadden we ruzie, zoals elk koppel wel eens voorheeft.”
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.