Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Wendy Van Wanten bereikt haar streefgewicht: “Tien kilo kwijt!”

ShowbizzWendy Van Wanten (60) is helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Ze heeft haar streefgewicht bereikt, en daar is ze ongelooflijk blij om. “Na twee maanden zonder hongergevoel: 10 kilo minder!” laat ze weten. Wendy viel af dankzij de PronoKal-methode, ook bekend als het Bart De Wever-dieet. “Echt een aanrader”, zegt ze.

6 reacties

 • Davy Descan

  3 weken geleden
  ze ziet er inderdaad goed uit moet ik zeggen ;ik volg wendy op instagram ,en ik moet zeggen dat ze er nog beter uit ziet dan dat ze eigenlijk al was ze mag fier zijn volgens mijn op wat ze tot nu toe bereikt heeft :dat is niet simpel ;maar ze doet het toch maar vindt ik ik kan daar alleen nog maar respect voor hebben groetjes van Davy
 • Herman Valaert

  3 weken geleden
  Ik ben echt blij dat ik dat heb vernomen - amai dat veranderd mijn hele leven - grapje natuurlijk -wie is daar nu in geïnteresseerd ik in alle geval niet , er zijn belangrijkere dingen in het leven zeker ?
 • Stef Luyten

  3 weken geleden
  Een mens voelt zich idd beter en mooier als hij zijn ideaal gewicht heeft. Goed gedaan Wendy!
 • nicole janssens

  3 weken geleden
  Dag Wendy waar kan ik dat volgen en hoe werkt het wat zit ook met mijn overgang en heb eetbuien Mvg Nicole
 • Patrick Vanschoonlandt

  3 weken geleden
  Pronokal-dieet ... door wie wordt ze weeral gesponsord. Als voedingsdeskundige weet ik dat mensen perfect kunnen afvallen door anders te gaan eten, maar nog steeds met een gezonde verhouding van de macronutriënten. Gezonder eten wil dikwijls zeggen minder vet en dus meer eten van koolhydraten en meer eiwitten.
 1. Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen
  Celebrities

  Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen

  Slecht nieuws voor Donald Trump (74). De huidige Amerikaanse president, die aanstaande woensdag wordt opgevolgd door Joe Biden (78), dreigt nog meer te verliezen. De vakbond SAG (Screen Actors Guild)-AFTRA (American Federation of Television and Radio Artists) komt dinsdag bij elkaar om uitzetting van Trump te bespreken, wat bijvoorbeeld zou betekenen dat hij nooit meer terug kan keren naar zijn geliefde show ‘The Apprentice’. Dat meldt Deadline.
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"