Welkom aan boord van The Ark: kijk binnen bij luxueus cruiseschip voor duizenden feestvierders

The Ark
Na een volledig uitverkochte editie vorig jaar, licht The Ark - beter bekend als Tomorrowland op zee - dit jaar niet één, maar twee keer het anker. Tijd voor een rondleiding. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op het schip, dat vanuit het Spaanse Barcelona via Sète en Palma Mallorca koers zet naar Ibiza, staat genieten centraal en niet alleen op muzikaal vlak. Terwijl top dj’s de beste beats voorzien om op te dansen, zorgen verschillende ‘guest-chefs’ voor culinaire hoogstandjes.

Er zijn ruim 2.000 feestvierders aan boord van vijftig verschillende landen. Op weg naar Ibiza draaiden er 26 dj’s verspreid over vier podia. Ondertussen vaart de cruise terug naar Barcelona, na een korte stop in Mallorca. 

Belevenis

Aan boord zijn niet alleen "gewone" gasten. Vorig jaar vaarden ook de Belgische topchefs Nick Bril van The Jane, Piet Devriendt van restaurant De Oesterput en de Nederlandse Steve Depp, bekend van zijn spectaculaire pop-up restaurants mee. 

De zon zien opkomen boven de Middellandse Zee kan je dit jaar tijdens een ochtendlijke yogasessie op het hoogste dek met Nina De Man. Wie de benen wil streken en voet aan wal zet in de verschillende steden krijgt een goedgevuld programma voorgeschoteld. Van een lunch in het meest spectaculaire restaurant van Ibiza, over een jeepsafari langs verborgen plekjes, tot een partijtje jeu de boules: all aboard!

Schip

Vorig jaar vormde het luxueuze schip Freedom of the Seas het decor. De Freedom of the Seas, één van de grootste cruiseschepen ter wereld, vaarde toen uit met ruim 3.500 feestgangers aan boord. Dit jaar vervoert het schip Visions of the Seas twee keer ongeveer 2.000 gasten. 

Het cruiseschip Freedom of the Seas vormde het decor voor The Ark in 2017. Dit jaar is dat het schip Vision of the Seas.
The Ark Het cruiseschip Freedom of the Seas vormde het decor voor The Ark in 2017. Dit jaar is dat het schip Vision of the Seas.
Het cruiseschip Freedom of the Seas vormde het decor voor The Ark in 2017.
The Ark Het cruiseschip Freedom of the Seas vormde het decor voor The Ark in 2017.
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts
Jan Aelberts1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Claude Van Isterdael

    kamping "kitsch" op zee dus.....