Wel een trouw, maar geen kindje voor Gert Verhulst en zijn Ellen

Kristof Ghyselinck
Gert Verhulst (51) en zijn vriendin Ellen Callebout (41) zijn het nu zeker: er komt geen derde Verhulst-telg. Vorig jaar liet de 'Gert Late Night'-presentator zich nog ontvallen dat hij zich wel wou schikken naar de kinderwens van Ellen, als die er zou zijn. 

"Als zij die kinderwens zou koesteren, dan zeg ik er ook geen nee tegen. Ik ben niet echt vragende partij, maar kijk: als het zou gebeuren, is dat kindje meer dan welkom", klonk het in 'Dag Allemaal'. Maar zover zal het dus niet komen, want Ellen vindt zichzelf te oud. "Gert en ik hebben beslist dat er geen meer komt. We hebben een mooi leven met ons twee en ik kom supergoed overeen met zijn kinderen. Ik besef nu dat ik perfect gelukkig ben zonder", vertelt ze nu in 'Story'. Een huwelijk komt er daarentegen wel. "Hij heeft het me nochtans nooit officieel gevraagd", aldus Ellen. "We hebben dat gewoon beslist tijdens een gesprek aan de ontbijttafel." Twee weken geleden trok hij alvast met een aantal goede vrienden naar Las Vegas om er zijn vrijgezellenfeest te vieren. "Ik heb zelf nog geen vrijgezellenfeest gehad", verklapt Ellen, maar over het huwelijk zelf wil ze enkel kwijt 'dat het iets heel kleinschaligs zal worden voor familie en dichte vrienden.'




2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kurt Deweerd

    Het verstand zit op de juiste plaats bij Ellen!

  • Marc Geerts

    Verstandige vrouw.