Collin uit 'Pech Onderweg'
Volledig scherm
Collin uit 'Pech Onderweg' © VTM2

Wegenhulp met de bakfiets en de eerste indruk van wegenwachter Anthony: dit was ‘Pech Onderweg’

TVIn de gloednieuwe docureeks ‘Pech Onderweg’ worden verschillende wegenwachters gevolgd, die tonen hoe pechverhelping exact te werk gaat en welke soms hallucinante problemen wegenwachters moeten oplossen. In de eerste aflevering maakten we kennis met Anthony en Collin. 

 1. 

Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’
  Play
  TV

  Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’

  Een kleine maand geleden waren ze nog onbekenden voor elkaar, maar de afgelopen weken ontpopten ze zich tot een ijzersterk team. Paul D’Hoore (63) en Celine Van Ouytsel (26) zijn de allereerste winnaars van de quiz ‘Even Goeie Vrienden’. Het duo nam het donderdagavond op tegen Kelly Pfaff en Jeroen Verdick en wonnen nipt met 14 versus 12 punten. Het geheim van hun succes: de kalmte bewaren. En dat was volgens Celine vooral de verdienste van haar quizpartner: “Ik ben een stresskip, maar Paul bleef altijd kalm.” En ook Paul had nog mooie woorden voor de ex-Miss België: “Zonder haar was ik hier niets geweest.”
 2. ‘Grey’s Anatomy’-schrijfster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”
  CELEBRITIES

  ‘Grey’s Anatomy’-schrijf­ster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”

  Elisabeth Finch, de voormalige schrijfster van de televisieserie ‘Grey’s Anatomy’, geeft toe dat ze nooit kanker heeft gehad. De zware leugens over haar persoonlijke en medische geschiedenis leidden tot een ontslag, in maart 2022. In een interview met ‘The Ankler' praat ze voor het eerst over de situatie. “Ik heb gelogen en daar is geen excuus voor.”
 1. Ellemieke Vermolen heeft haar boek klaar: “Het was een emotionele rollercoaster, maar wat een mooie reis”
  Literatuur

  Ellemieke Vermolen heeft haar boek klaar: “Het was een emotionele rollercoas­ter, maar wat een mooie reis”

  In augustus maakte de ex-vrouw van topchef Sergio Herman (52), Ellemieke Vermolen (46), bekend dat ze een bijzonder openhartig boek gaat schrijven. Geen enkel onderwerp was taboe. Het verlies van haar zoontje, die overleed vlak voor zijn geboorte, én haar scheiding werden in de bundel neergepend. Op Instagram maakt ze nu bekend dat het creatieve proces stilaan op zijn einde loopt. “Ik heb veel gehuild", klinkt het emotioneel.
 2. Emotionele Céline Dion in tranen op Instagram: “Ik lijd aan een zeldzame neurologische aandoening”
  Play
  Celebrities

  Emotionele Céline Dion in tranen op Instagram: “Ik lijd aan een zeldzame neurologi­sche aandoening”

  Slecht nieuws voor de fans van Céline Dion (54). De zangeres maakt in een emotionele video op Instagram bekend dat ze haar Europese tournee in februari niet opnieuw zal kunnen oppikken wegens ernstige gezondheidproblemen. Ze kan haar tranen maar moeilijk bedwingen, wanneer ze het slechte nieuws brengt. “Ik heb een aandoening die één op een miljoen mensen treft", aldus Céline.