Jos Brink en Frank Sanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Brink en Frank Sanders. © foto: Edwin Janssen

Weduwnaar over de duistere kant van ‘Wedden dat..?’-presentator Jos Brink: “Hij kon vlijmscherp zijn met woorden”

ShowbizzWedden dat u Jos Brink nog niet vergeten bent? De legendarische presentator stierf exact vijftien jaar geleden aan de gevolgen van darmkanker. Hij werd amper 65. Meer dan 30 jaar daarvan beleefde hij aan de zijde van Frank Sanders (76). Die laatste blikt nu in ‘Dag Allemaal’ uitgebreid terug op de ups & downs van hun relatie. “Als ik het over iets wilde hebben waar ík het lastig mee had, zei hij: ‘Daar heb ik een boekje over geschreven, lees dat maar!’”

3 reacties

 • Marc Brees

  5 maanden geleden
  Ja prachtige TV toen, een podoloog kon alle namen van zijn patiënten opnoemen na het kijken naar hun voeten...Jos Brink zij toen "volgende week komt er een gynaecoloog langs" hilarisch gewoon.
 • Diane Aerts

  5 maanden geleden
  Dat vond ik vroeger als jonge gast een goed program se. Zo mogen ze terug tv maken inplaats van met die zelfverklaarde overroepen bv’kes. En dan op het einde zijn weddenschap heb er wel toffe herinneren aan. Die man met zijn kraan die eitjes moest opnemen die blinde man die elk merk van wagen kan noemen enz,…
 • leon akkermans

  5 maanden geleden
  Jos Brink, prachtig mens ,hart op de juiste plaats en recht voor de raap !!! Vele haten hem, vele aanbidden hem !
 1. GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”
  PREMIUM
  TV
  2

  GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

  Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.