An-Sophie, de weduwe van wielrenner Wouter Weylandt, en haar dochtertje Alizée. In Dag Allemaal vertelt de vrouw over het verlies van haar man, intussen 10 jaar geleden, en de nieuwe liefde in haar leven.
Volledig scherm
PREMIUM
An-Sophie, de weduwe van wielrenner Wouter Weylandt, en haar dochtertje Alizée. In Dag Allemaal vertelt de vrouw over het verlies van haar man, intussen 10 jaar geleden, en de nieuwe liefde in haar leven. © Kristof Ghyselinck

Weduwe An-Sophie, 10 jaar na de dood van wielrenner Wouter Weylandt: “Ik ben nog nooit met mijn dochter naar het graf van haar papa geweest”

ShowbizzZondag 9 mei. Ook voor An-Sophie De Graeve (37) is het vandaag Moederdag, maar boven alles is het precies tien jaar geleden dat haar man, wielrenner Wouter Weylandt, om het leven kwam tijdens de Giro d’Italia. Vier maanden later beviel An-Sophie van hun dochtertje Alizée (9). Maar met haar over Wouter praten doet ze haast nooit. Een intieme babbel over pijn, afscheid, maar ook hoop en nieuwe liefde. “Alles aan Wouters gezicht was gebroken, ik herkende enkel nog zijn bakkebaarden.”

6 reacties

 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Mooi gedaan tegenover je kind, proficiat!
 • Eric De Temmerman

  2 maanden geleden
  De W van Tim was oprecht !!! Onze steun aan jullie allemaal !!!!
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Mooi dat ze in de giro zo aan WW gedacht hebben.Veel sterkte.
 • Marlies Schoefs

  2 maanden geleden
  sterkte
 • André Degrote

  2 maanden geleden
  Chapeau voor U. Kunnen ons niet inbeelden wat zoiets in uw leven veroorzaakt. Hopelijk veel succes in uw nieuwe relatie, want de wereld draait door.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.