Wat niemand wist: Greet Rouffaer neemt afscheid van pruik en toont voor het eerst haar eigen haren

MENT TV
Presentatrice Amaryllis Temmerman moest even twee keer kijken toen haar gast de studio van Ment TV kwam binnenlopen. Greet Rouffaer (60) kwam immers opdagen met een opvallend zilverkleurig kapsel. Haar natuurlijke haren, zo bleek echter. De actrice neemt dan ook afscheid van de pruik die ze vier maanden droeg, en gaat voluit voor haar eigen grijze lokken. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik ben gisteren voor de eerste keer naar buiten gekomen zonder pruik. Dus zonder mijn lang haar eigenlijk”, begon Greet, die twintig jaar geleden levensgevaarlijk verbrand raakte toen een gasfles ontplofte op de set van ‘Wittekerke’, aan het gesprek. “Die pruik had een andere kleur. Ik heb ze laten uitgroeien (Greet droeg een ingenaaid exemplaar, red.) en heb tegen de kapper gezegd: ‘kom, knip het nu maar af.’” En zo nam Rouffaer afscheid van haar pruik. 

De presentatrice van de show merkt op dat bijna niemand wist dat Rouffaer dus in realiteit een pruik droeg. “Nee, dat was wel grappig. Ik kwam dan ergens en kreeg te horen dat ze mijn coupe en mijn haarkleur mij zo goed vonden staan. Maar ik heb tegen weinig mensen gezegd dat er onder die pruik iets anders zat.”

Zoals haar mama

Greet had haar haren de afgelopen maanden volledig laten afscheren, zodat ze die eens opnieuw kon laten groeien. “Ik wou gewoon af van dat verven en de tijd die je daaraan spendeert. En nu is het lang genoeg om het ook te laten zien! Er zitten nu nog een paar donkere haren tussen, maar ook die gaan verdwijnen. Want ik heb het graag zilvergrijs, zoals mijn moeder ook had. En ik dacht: als ik later wat ouder word dan wil ik dat ook!” 

Photo News
Photo News45 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Serge Aernoudt

  Nog steeds een heel mooie dame

 • Els Daneels

  Knap en stijlvol, klasse gewoon!

 • Natascha Willems

  zeer stijlvol !

 • Carlo Verstappen

  Heel mooi en fris, en een stuk comfortabeler denk ik.

 • Jan Van Cappel

  mooie dame nog altijd en ja de grijze , wijze haartjes staan je schitterend