Wat met de naaktfoto? Niko belandt in ‘Familie' in een lastig parket

TVIn ‘Familie' komt Niko in steeds nauwere schoentjes te zitten. Hij weigert om toe te geven aan de chantage van L. Maar of dat een goede beslissing was? 

 1. De bom onder de ‘The Voice’: de topmannen in de Nederlandse showbizz die beschuldigd worden door zowel minder- als meerderjarige vrouwen
  PREMIUM

  De bom onder de ‘The Voice’: de topmannen in de Nederland­se showbizz die beschul­digd worden door zowel minder- als meerderja­ri­ge vrouwen

  Meer dan veertig vrouwen hebben een bom onder de Nederlandse entertainmentindustrie gelegd. Het YouTube-kanaal BOOS loste vandaag/donderdag hun documentaire met daarin hun getuigenissen: ‘This is the Voice’. Het verhaal van de topmannen in de Nederlandse showbizz die beschuldigd worden door zowel minder- als meerderjarige vrouwen van verkrachting, aanranding en machtsmisbruik. Intussen is het Nederlandse gerecht een onderzoek gestart naar de feiten.
 2. Coaches ‘The Voice of Holland’ vol afschuw over ‘BOOS’-aflevering, oud-winnares geeft voor het eerst reactie
  Showbizz

  Coaches ‘The Voice of Holland’ vol afschuw over ‘BOOS’-aflevering, oud-winnares geeft voor het eerst reactie

  Oud-winnares Maan de Steenwinkel (24) reageert voor het eerst sinds alle perikelen rondom ‘The Voice’. “Ik heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek”, schrijft ze op Instagram. Ook (oud-)'The Voice’-coaches laten van zich horen na de aflevering van het onlineprogramma ‘BOOS’ over de misstanden rondom ‘The Voice of Holland’.
 1. Nederlandse misdaadjournalist over ontslag Ali B. bij 'The Voice': "Dit gaat verder dan grensoverschrijdend gedrag, er zijn geruchten over verkrachting”
  Play
  Showbizz
  15

  Nederland­se misdaad­jour­na­list over Ali B.: "Dit gaat verder dan grensover­schrij­dend gedrag, er zijn geruchten over verkrach­ting”

  Het Openbaar Ministerie heeft een nieuwe aangifte ontvangen in de zaak ‘The Voice of Holland’. De aangifte is gedaan bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland. Het gaat opnieuw om een aangifte tegen Ali B (40). Als gevolg heeft RTL Nederland de samenwerking met Ali B opgeschort. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf laten weten.