Wat stream jij dit weekend?
Volledig scherm
Wat stream jij dit weekend? © rv

Wat kijk jij dit weekend? Dit is onze top vijf op de streamingdiensten

Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films, series en shows voor het weekend. Onze aanraders van deze week? Michael Chiklis als Amerikaanse grenswachter op Streamz, ‘s werelds zes eerste superhelden op Netflix en een gloednieuwe animatiereeks van Star Wars op Disney+. Waar blijft die popcorn? 

 1. Plopsa zoekt dringend meer dan 500 medewerkers en biedt bonus tot 10.000 euro nog voor je begint te werken
  Showbizz
  10

  Plopsa zoekt dringend meer dan 500 medewer­kers en biedt bonus tot 10.000 euro nog voor je begint te werken

  Met de zomervakantie in aantocht en de mogelijke versoepelingen van de capaciteiten, kampt Plopsaland De Panne momenteel met een groot personeelstekort. Het park is daarom dringend op zoek naar meer dan 500 medewerkers in de verschillende afdelingen. Daarnaast voert de Plopsa Group voor alle vaste vacatures opnieuw de ‘sign-on bonus’ in. Hiermee wil de groep potentiële werknemers overtuigen om voor Plopsa te kiezen door een bonus toe te kennen bij ondertekening van het contract. Deze bonus kan, afhankelijk van het contract, oplopen tot 10.000 euro.
 1. Prinses Diana verklaarde ooit: “Mannen willen mij niet wegens mijn bagage”
  Royalty

  Prinses Diana verklaarde ooit: “Mannen willen mij niet wegens mijn bagage”

  Ze zou 1 juli zestig jaar geworden zijn, maar prinses Diana kreeg nooit de kans haar ware liefde te vinden. Veel geluk in relaties heeft ze nooit gekend. Haar laatste, kortstondige affaire mondde zelfs uit in haar dood. “Ze was eenzaam in de liefde”, vertelt journaliste Petronella Wyatt in The Sun. Zij en Diana dineerden twee jaar voor haar dood samen in het huis van een gemeenschappelijke vriend in Londen. Ze hadden een gesprek dat “de saaiheid van het leven verlichtte” en waarin Diana haar eenzame liefdesleven verklaarde.