Archiefbeeld. De Engelse singer-songwriter Richard Paul Astley, beter bekend als Rick Astley. (23/02/2016)
Volledig scherm
Archiefbeeld. De Engelse singer-songwriter Richard Paul Astley, beter bekend als Rick Astley. (23/02/2016) © EPA

Wat is ‘Rickrolling’? Zelfs zanger Rick Astley wist dat niet

De Engelse singer-songwriter Richard Paul Astley, beter bekend als Rick Astley van de hit Never Gonna Give You Up en Together Forever, staat de afgelopen jaren opnieuw in de spotlights door de internettrend ‘Rickrolling’. “Ik begreep er eerst helemaal niks van”, bekende de 55-jarige artiest in een interview met Fox News.

 1. Elton John, ooit zwaar verslaafd aan drugs en alcohol, nu een rolmodel: “Ik sprong in m'n zwembad, wachtend op de dood”
  PREMIUM
  Celebrities
  2

  Elton John, ooit zwaar verslaafd aan drugs en alcohol: “Ik sprong in m'n zwembad, wachtend op de dood”

  We hebben er lang op moeten wachten, maar dit weekend staat Elton John (76) eindelijk in het Sportpaleis met z’n afscheidstournee ‘Goodbye Yellow Brick Road’. De Brit blikt in de concertreeks terug op een succesvolle carrière van meer dan vijf decennia, al moest de zanger onderweg ook wat woelige watertjes doorzwemmen. Zo kende een stevige alcohol- en drugsverslaving in de jaren 70 en 80 bijna een fataal einde. Vandaag is de artiest al jarenlang nuchter en deelt hij z'n inzichten met een nieuwe generatie sterren. Van Ed Sheeran en Eminem tot Britney Spears: allemaal kunnen ze op de steun en tips van Elton rekenen. “Dankzij hem ben ik afgekickt.”
 2. "Hoe goedkoper een haag is, hoe meer onderhoudskosten je mag verwachten": tuinaannemer geeft tips voor het kiezen van de beste soort voor jouw tuin
  Livios

  "Hoe goedkoper een haag is, hoe meer onderhouds­kos­ten je mag verwachten": tuinaanne­mer geeft tips voor het kiezen van de beste soort voor jouw tuin

  In de lente krijgen onze planten frisse, groene bladeren en zie je overal de bloesems opduiken. Het is nu dan ook hét ideale moment om na te denken over welke haagplanten het beste bij je tuin passen. Maar hoe kies je uit die eindeloze lijst met soorten? En hoe voel je dat dan in je portemonnee? Bouwsite Livios vroeg tuinaannemer Jeamie Hendrickx naar zijn beste tips.