De Warmste Week - Stéphan Tanganagba, Kawtar Ehlalouch en Gloria Monserez
Volledig scherm
De Warmste Week - Stéphan Tanganagba, Kawtar Ehlalouch en Gloria Monserez © VRT

Warmste Week gaat voor coronaveilige editie

ShowbizzNa het Overlegcomité van vrijdag 3 december kiest De Warmste Week, de solidariteitsactie van de VRT, voor een coronaveilige editie. Men annuleert door de coronamaatregelen alle nog geplande indoor publieksevenementen in Mechelen.

7 reacties

 • Sandra de groodt

  1 maand geleden
  Waarom niet terug het glazen huis, waar alles mee begon. Dit is al lang geen warmste week meer, maar een flauw afkooksel...
 • Kimmy Bossier

  1 maand geleden
  Kan iemand me vertellen waar je de pins kunt kopen en nee niet in een Kbc die continu gesloten zijn of via de site waar je dan voor 1 pin 6 €verzending betaalt
 • Martine Leemans

  1 maand geleden
  Kunnen ze geen geld inzamelen voor al de daklozen in België. Ga eens gewoon in Brussel kijken om 6u 's morgens hoe ze op de grond slapen.veel dringender!!!!!!!!
 • GERY VANDEWALLE

  1 maand geleden
  Hadden beter voor de mensen in de Ardennen een warmste week gemaakt ,was een nobeler project dan nu!!Leper els
 • Dirk Depuydt

  1 maand geleden
  Het ingezamelde geld zal verdeeld worden onder hun eigen bedoelen ze
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.