Johnny Depp en Amber Heard
Volledig scherm
Johnny Depp en Amber Heard © AFP

Wanneer valt de uitspraak en welke straf dreigt voor de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord

CelebritiesJohnny Depp (58) en Amber Heard (36) staan ondertussen al vijf weken met getrokken messen tegenover elkaar in de rechtszaal en daar horen straffe advocatenbizarre psychiaters  en opvallende bekentenissen bij. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zochten we een antwoord op de meest gestelde vragen. Van de kern van de zaak, tot het ontbrekende vingerkootje: de ultieme vragen over het proces Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord. 

12 reacties

 • sjaak vanslembrouck

  4 weken geleden
  @Elisa deJong Is gewoon de zoveelste leugen, ze heeft totaal niks kunnen bewijzen en heeft meerdere keren onder ede gelogen, is ook aangetoond dat ze haar fotos bewerkt heeft, allemaal onzin, van Johnny zijn beweringen zijn er wel telkens bewijzen en zelfs medische dossiers.
 • Gerard Braeckmans

  4 weken geleden
  Ik vertrouw diene Depp voor geen halve centiem.
 • James Williams

  4 weken geleden
  Er kan maar 1 terechte winnaar zijn en dat is Depp natuurlijk. Heard is meerdere keren door de mand gevallen in al haar gehuichel.
 • Daniel Tant

  4 weken geleden
  Daniel Tant. Hij wil zijn naam in alle eer herstellen voor mij is dat iemand die zijn imago wil verdedigen ik moet ten eerste van zo geen hebben ik heb daar een afkeer van en al dat gedoe met zijn muziek compleet nul.
 • Jimmy Helsen

  4 weken geleden
  @Elisa : als het al waar is van die fles , want het enige constante dat bleef bovenkomen tijdens dit gevecht moddergooien , is dat mevr. Heard meermaals betrapt is op leugens … Ik denk er in elk geval het mijne van .
 1. Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”
  Showbizz
  27

  Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”

  Het staat vast: ‘Nonkels’ op Streamz krijgt een tweede seizoen. Dat betekent dat Rik Verheye (35) en Jelle De Beule (41) nog eens in de huid van Luc en Willy mogen kruipen. Al moesten de acteurs daar ook in het eerste seizoen al heel wat voor over hebben. Van zweetkoppen, gevoelige huidjes tot buikprotheses waarvoor elk haartje één voor één moest worden ingebracht: de acteurs brachten elke dag vier uur in de schminkstoel door. “Het voelde alsof we een pudding op zijn gezicht moesten plakken.”
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.