Wanne en Kawtar volgen Julie Van den Steen op in de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow

MNM
Vanaf vandaag, maandag 26 augustus steekt De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM in een gloednieuw jasje. Peter Van de Veire wordt voortaan geflankeerd door Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave (beiden 22). Zij volgen Julie Van den Steen op. Dat vertelden ze zelf op de radio.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Kawtar en Wanne vervoegen Peter als Wing DJ’s: twee dj’s die de pols voelen van de wereld vandaag, die andere dingen zien dan Peter, en die letterlijk kunnen uitvliegen. Ze pikken bijvoorbeeld een bekende gast thuis op en geven hem een lift naar MNM, met onderweg tijd voor een goed gesprek. Of ze gaan langs bij een luisteraar die iets bijzonders meemaakt. 

Bij de presentatie van de ochtendshow werd er gekozen voor jong talent uit eigen huis, aldus de openbare omroep. Wanne deed eerder al stage bij De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow en Kawtar werkt intussen een jaar bij MNM. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tom Der Kinderen

    Nogmaals bedankt voor alle leuke momenten Julie en Peter, veel gelachen door de jaren. Hopelijk kom je ooit nog terug.

  • edwig smeets

    Dit is nog een rede meer om naar de lokale radio te luisteren, dan die overgeconsumeerde rommel van vandaag.

  • Thomas Oosterlynck

    Mis Julie nu al