VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Walter Grootaers gaat dit najaar opnieuw touren: "De Kreuners hebben geen houdbaarheidsdatum"

SHOWBIZZNog maar net uitgebreid gefêteerd in ‘The Best Of', of ze kondigen alweer een nieuwe tournee aan. Walter Grootaers (66) en zijn Kreuners ploegen verder. Met dank aan z'n dagelijkse sessie op de crosstrainer, en de broodnodige stemoefeningen. Want doordat hij corona opliep en op de intensieve zorgen lag, hing zijn zangcarrière even aan een zijden draadje. "Het is niet omdat ik al drie decennia 'Ik wil je' zing, dat ik er per definitie gerust in ben."

14 reacties

 • Denis Hernould

  1 maand geleden
  @carmen Abba is tenminste muziek en zijn wereldklasse. Deze groep daarentegen? Klasse stijl succes denk het niet
 • Dominic Vander ghinste

  2 maanden geleden
  Vroeger mee op tournee geweest als roadie , altijd ambiance
 • Felix Strackx

  2 maanden geleden
  Walter, stop er toch mee jongen. Het is mooi geweest en nu heb je amper nog adem om te spreken
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  FC de kampioenen, de Kreuners, weeral eens een top 100 der lage landen enz. Tijd voor een studie over het Alzheimergedrag der Vlamingen.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  Als de concertorganisatoren er niet in geloofden dat er een publiek is voor deze heren (en ze er dus niets zouden kunnen aan verdienen), dan zouden ze geen concerten georganiseerden. Er is dus een markt (publiek) is voor het product (Kreuners)
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.