Walter De Donder.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter De Donder. © Kristof Ghyselinck

Walter De Donder over dochter Julie, die eetstoornis overwon: “Waartoe pesterijen allemaal kunnen leiden”

Showbizz“De makke houding van de school tegenover haar pesters maakt mij nog altijd boos”, zegt Walter De Donder (60). Begrijpelijk, want zijn dochter Julie (17) hield er een eetstoornis aan over. Vandaag gaat het stilaan beter met haar, maar de gevolgen van die vreselijke episode wegen ook nu nog door bij Walter en zijn gezin. Tijd voor een open en eerlijk gesprek. “Het leven van de pesters is gewoon doorgegaan, maar het leven van Julie is twee jaar gestopt.”

13 reacties

 • Paul Van Hooland

  3 weken geleden
  Dacht ook het pesten aan te kunnen , heb enkele timide Kids in de school zelfs eentje bij het leger bijgestaan tegenover peter . Mijn resultaat na kleine en grote pesterijen 13jaar een epilepsieaanval , denk niet dat neurologen helpen hoor . Dit willen ze horen . 72 jaar en nooit voorgehad .
 • Michel Vandewiele

  4 weken geleden
  Kijk ook eens naar het sociaal milieu waar die pesters vandaan komen, die ouders mogen ook eens op de vingers getikt worden, zij zijn ook verantwoordelijk voor de opvoeding.
 • Liesbet Vlassenbroeck

  4 weken geleden
  Juist wat Héléna schrijft.Pesters pesten juist gelukkige kinderen uit jaloezie.nog eens veel sterkte ik leef met jullie mee en hoop dat de school de pesters aanpakken.
 • Patrick De pauw

  4 weken geleden
  Als burgemeester heb je toch genoeg connecties om de pesters aan te pakken
 • Heléna Deloo

  4 weken geleden
  En er nog eens aan toegevoegd dat de pesters daarna zorgen dat ze slachtoffer zijn. Mijn dochter ook gepest op school en via de social media. Als je dan de ouders ziet...
 1. Dochter Walter De Donder worstelde met anorexia: “De ziekte heeft twee jaar van mijn leven afgenomen”
  Showbizz

  Dochter Walter De Donder worstelde met anorexia: “De ziekte heeft twee jaar van mijn leven afgenomen”

  Jacques en Julie Vermeire zijn niet het enige vader-dochterduo dat furore maakt op TikTok. Ook CD&V-politicus Walter De Donder (60), beter bekend als de burgemeester van Affligem én Samson & Gert, en zijn dochter Julie (17) maken samen filmpjes op het platform. Vrolijke momenten waaraan je niet kan zien dat het gezin de afgelopen jaren door een loodzware periode ging. Want Julie worstelde met anorexia, vertelt ze in HUMO.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'