Lotte Vanwezemael met haar danspartner Frank Zegels.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Vanwezemael met haar danspartner Frank Zegels. © Kristof Ghyselinck

Waarom vooral vrouwen kritiek hebben op lichaam Lotte Vanwezemael: “Als het er zo dik opligt, zijn ze vaak zelf op dieet”

ShowbizzNa de eerste aflevering van ‘Dancing with the stars’ werd seksuologe Lotte Vanwezemael (29) genadeloos neergesabeld. Niet vanwege haar dansprestatie, wel door haar lichaam. En, het waren vooral vrouwen die sans gène haar lichaam bekritiseerden. Experten over waarom vrouwen zo genadeloos zijn tegenover elkaars lichaam. “Vrouwen zijn elkaars grootste criticasters”, klinkt het.

 1. Kanye West haalt uit naar ex Kim Kardashian en Pete Davidson: “Speel niet met mij en mijn kinderen”
  Celebrities
  2

  Kanye West haalt uit naar ex Kim Kardashian en Pete Davidson: “Speel niet met mij en mijn kinderen”

  Kanye ‘Ye’ West (44) heeft heel wat te zeggen over zijn ex, Kim Kardashian (41), en haar nieuwe vriend Pete Davidson (28). In een nieuw nummer haalt de rapper hard uit naar de nieuwe vriend van zijn ex, en in een interview met Hollywood Unlocked insinueert hij ook dat Kim hem weghoudt van zijn kinderen: “Er komt geen enkele beveiliging tussen mij en mijn kinderen en jij gaat me niet belazeren”, vertelde West.
 2. Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Ik ben stom geweest”
  Play
  TV
  2

  Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Stom geweest”

  ‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. In de aflevering van zaterdagavond was dat moment te zien. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Uiteindelijk werd de keuze haar uit handen genomen: ze werd naar huis gestemd door de kijker.