Exclusief voor abonnees

Waarom Tom De Cock de radio vaarwel zegt: “Hebben we zeven jaar lang een adoptieprocedure gevolgd om ons kind bij een babysit achter te laten?”

"Bij ons thuis is mijn man degene met een topjob", vertelt Tom (rechts).
Kristof Ghyselinck "Bij ons thuis is mijn man degene met een topjob", vertelt Tom (rechts).
Op 4 juni verliest MNM één van zijn pioniers. Dan presenteert Tom De Cock (36) voor het laatst ‘zijn’ avondblok. ­De ­radio-dj kiest bewust voor meer tijd bij zijn gezin. “Het broeide al langer, hoor”, zegt Tom in Dag Allemaal. Toch is zijn vijfjarige dochter niet de enige reden voor zijn afscheid. Hoe heeft ‘het Duracell-konijn van MNM’ de voorbije drukke jaren ervaren en wat zijn de plannen voor de toekomst?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Vanhoutteghem

  Eigenlijk is dit wel de keuze/het lot van alle buitenshuis werkende ouders. Het leren omgaan met/luisteren naar andere mensen is een verrijking voor kinderen.

 • Kevin Vandaele

  Proficiat, uw dochter zal er wel bij varen ….. en jij ook !

 • Marc Verhamme

  De meeste mensen kunnen zich die 'luxe' niet permiteren.

 • robbe vanhoutte

  Het is ook eens goed dat een kindje bij een babysit of in een creche is..is zelf veel beter voor zijn ontwikkeling.. Je moet geen 24u/24 bij dat kindje blijven hé.....

 • Guido De Deken

  Proficiat met uw beslissing. Jeugd die onze gedane fouten inziet, kinderen maken om ze daarna te plaatsen in opvang en scholen. Waar waren we mee bezig !