Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang.
Volledig scherm
PREMIUM
Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang. © Qmusic, VRT, Belga

Waarom Peter en Sean blijven presenteren en Stan weer optreedt: soms is de korte pijn beter

ShowbizzEr zijn er twee die nog elke dag presenteren op de radio, de derde treedt morgen weer gewoon op. Het leven gaat voort — ook voor Peter Van de Veire (48), Sean Dhondt (36) en Stan Van Samang (41). Voorwaarts mars, en dat doen ze bewust. ‘Coping’, heet dat binnen de psychologie. Van een paard vallen en er meteen weer op kruipen.

 1. Internetforum staat vol expliciete beelden van naakte BV’s: “Dit is onacceptabel”
  PREMIUM
  Showbizz

  Internetfo­rum staat vol expliciete beelden van naakte BV’s: “Dit is onaccepta­bel”

  “Via bepaalde internetfora werden de beelden opgevraagd en verspreid.” Dat zeggen de advocaten van Stan Van Samang (41) nadat expliciete foto’s van de zanger verspreid werden. Daarbij legden ze de link naar het internetforum LPSG, wat staat voor ‘Large Penis Support Group’. Als we een kijkje nemen op het forum, vinden we al snel de groep genaamd ‘Belgian Celebrities’. Met daarin honderden beelden en video’s van naakte mannelijke BV’s.
 2. Wie zit er achter schandaalsite ’t Scheldt en waarom wil hij anoniem blijven?
  PREMIUM

  Wie zit er achter schandaal­si­te ’t Scheldt en waarom wil hij anoniem blijven?

  Na de filmpjes van sp.a-voorzitter Conner Rousseau trekt ’t Scheldt opnieuw de aandacht met ‘BV-leaks’. De site wentelt zich in een mistgordijn van satire en anonimiteit, maar iedereen wijst naar één man. Die kwam zelf meermaals in opspraak, baat ook een pornosite uit en lijkt ’t Scheldt te gebruiken voor persoonlijke afrekeningen. “Ik? Ik ben bezig met frituren in China”, zegt hij aan De Morgen.
 1. Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confrontatie met de Queen”
  Royalty

  Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confronta­tie met de Queen”

  Zijn prins Harry (35) en Meghan Markle (38) van plan om Amerika te verlaten? Als we de Britse tabloids mogen geloven, zou er een - al dan niet tijdelijke - terugkeer naar het VK op de agenda staan. Volgens voorname koninklijke bronnen werd hun verblijf in het paleis reeds in gereedheid gebracht om de hertog en hertogin te ontvangen. Al zou hen eerst nog een confrontatie met de Queen te wachten staan, omdat Meghan en Harry ook aan de andere kant van de oceaan “voor problemen blijven zorgen.”
 2. Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverleden: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”
  Celebrities

  Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverle­den: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”

  Hij probeerde het lang verborgen te houden, maar na een lange periode van overmatig druggebruik ging hij op zoek naar hulp. Alexander James McLean (42), lid van de Amerikaanse band Backstreet Boys, kampte gedurende twintig jaar met een drugsverslaving tot hij vorig jaar besefte dat hij moest afkicken. “De eerste keer dat ik cocaïne gebruikte, herinner ik me nog levendig.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement