Exclusief voor abonnees

Waarom pakte André Hazes zijn relatiebreuk zo onelegant aan?: “Hij is gewoon verslaafd aan verandering”

ANP Kippa
Een bijzonder pijnlijke, publieke breuk is het geworden, tussen André Hazes (25) en Monique Westenberg (41). Verwijten heen en weer, het plotse opvoeren van zijn nieuwe vlam Bridget Maasland (45), razende fans... Had de zanger deze crisis niet beter anders aangepakt? “Ach, dit waait wel weer over. André is op zoveel vlakken sterker geworden”, zegt familievriend Robert de Waal in Dag Allemaal.

“Leef alsof het je laatste dag is.” De tekst van z’n superhit mag dan niet van de hand van André zelf zijn, hij doet wel z’n uiterste best zich ernaar te gedragen. In positieve zin: door keihard te werken, te vechten tegen vooroordelen, z’n podiumangst keer op keer te overwinnen. Maar evenzeer in negatieve zin, door constant op te zoek te gaan naar nieuwigheden en het zo z’n levenspartner bepaald niet makkelijk te maken.

Met als gevolg, na veel ups en downs - een erg moeilijke weg richting zwangerschap, zijn vraag om even alleen te gaan wonen, een romantische reünie... - nu de definitieve breuk met Monique Westenberg. De mama van z’n zoon Dré Junior (3) heeft plaats moeten ruimen voor ex-Playboy-­model Bridget Maasland (45). Al houden zowel André als Bridget vol dat hun relatie nog erg pril is en helemaal niet meespeelde in zijn beslissing om weg te gaan bij Monique.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Geniet van dit uniek aanbod

Aanbieding loopt nog
00dagen05uren15minuten42seconden
 • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dian Jans

  Hij valt op vrouwen die bijna zo oud zijn als zijn moeder, op een oude fiets moet je t leren zal hij denken . Hahaha Moedercplex !

 • ERWIN MARIEN

  Iedereen doet wat ie wil toch???

 • jos indigne

  Andre moest in de porno gaan , mooi lijf en snoet heeft hij ,....en daar kan hij wisselen van vrouw en wordt er nog voor betaald ook , ( moeder -zoon .oma -kleinzoon ) echt goede genres ( ps ik wordt fan van hem dan )

 • Mady Vermeulen

  Zoals voorspeld: de media maakten hem, en daarna kraken ze hem. Dat is twee keer sensatie en twee keer kassa kassa.

 • Vera Franck

  Ze worden steeds ouder zijn vrouwen . De volgende is er 50 ahaha