Archiefbeeld: kroonprinses Elisabeth tijdens haar "eerste solo-opdracht" eind juni. In Gent mocht ze een onderzoekschip officieel openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: kroonprinses Elisabeth tijdens haar "eerste solo-opdracht" eind juni. In Gent mocht ze een onderzoekschip officieel openen. © Photo News

Waarom op nationale feestdag alle ogen gericht zijn op stijlicoon Elisabeth: “Ze is écht geknipt voor de job”

RoyaltySpeechen mag ze niet van het protocol en toch staan op de nationale feestdag alle ogen gericht op prinses Elisabeth. “Amper 20 jaar oud, maar al even volleerd als kroonprins Charles”, zegt koningshuiskenner Jo De Poorter. “Het is een natuurtalent", vult collega Mario Danneels aan. Of hoe Elisabeth de chouchou werd van onze koninklijke familie. 

19 reacties

 • Gilbert De Meyer

  6 maanden geleden
  helemaal top ook al woon ik buitenland, ben ik fier over mijn vaderland en het koningshuis, deze Princes is een grote dame, en haar kleding is hoe het hoort bij mende van adel. Lang leve de Koning , lang leve Belgie, vive le Roi et vive la Belgique
 • mireille pissens

  6 maanden geleden
  Een prachtige jonge dame met een wel speciale toekomst, koningin der Belgen. Haar hoofdje staat goed op haar schouders, en kwa kleding, een groote dame met enorm veel smaak. Ze is heel zeer intelligente dame met veel empathie, onze toekomst is in goede handen.
 • DANIËL VONCK

  6 maanden geleden
  Wat een beeldschone jongedame is onze toekomstige koningin toch. Je ziet dat ze voeling zal hebben met haar onderdanen. Nog niet veel toekomstige koninginnen door de modder zien kruipen om nadien piekfijn uitgedost op een evenement te verschijnen. Hopelijk vind ze de juiste man die haar zal liefhebben, zoals de liefde uitstraalt bij haar ouders.
 • Alain De Pauw

  6 maanden geleden
  De Belg heeft nog nooit zo fier kunnen zijn op het koningshuis als deze generatie die nu regeert. FANTASTISCH KONINGSHUIS met allemaal prachtige en vooral lieve vriendelijke mensen. Nooit gezien met Boudewijn of Albert. Proficiat
 • Maria Geyssens

  6 maanden geleden
  Eruitzien is helemaal iets anders dan zijn . Ik wens haar heel veel geluk toe.
 1. KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”

  Een bizar moment uit een interview met Cate Blanchett (53) gaat viraal op het internet. De actrice is momenteel haar nieuwe film ‘Tár’ aan het promoten. Tijdens een interview lijkt ze er even genoeg van te hebben. Terwijl haar collega praat tegen de interviewer, staart Cate doelloos voor zich uit, zonder ook maar één millimeter te bewegen en dat wel vijftien seconden lang. Fans delen het moment op sociale media en moeten er ook wel mee lachen. “Ze lijkt wel een robot met lege batterijen”, grapt een fan.
 2. Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”
  BV
  11

  Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”

  De kop is eraf. Peter Van de Veire en Kim Van Oncen wensten Vlaanderen maandag voor het eerst een ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2. Daarmee lijkt de agenda van Kim dubbel en dik gevuld. Acteren, een supermarkt runnen, de ochtendshow én mama zijn van twee kinderen: ze houdt heel wat ballen in de lucht. Toch spreekt ze van vrijheid en een ontspannen gevoel. Zo beleefde ze haar eerste week als radiopresentatrice. “Ik heb niet het gevoel dat ik veel harder moet werken dan een gemiddelde werkende Vlaming.”
 1. Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsbader: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’
  Play
  Showbizz

  Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsba­der: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’

  Het is nog wachten tot 4 februari om naar ‘The Greatest Dancer’ te kijken op Eén. In dat programma gaan Siska Schoeters (40), Aster Nzeyimana (29) en Niels Destadsbader (34) op zoek naar het grootste danstalent in Vlaanderen. Presentatrice Siska neemt alvast haar volgers mee achter de schermen van het programma. Zij wordt voor de opnames helemaal mooi gemaakt door haar team. Ze toont haar elegante jurk en speciaal kapsel op sociale media. Voor de camera draait, beleeft ze ook wat pret met de crew. En collega Niels kan het niet laten om nog wat mopjes te tappen.