'Cursed', 'Jupiter's Legacy' en 'The Society' werden na 1 seizoen stopgezet op Netflix.
Volledig scherm
PREMIUM
'Cursed', 'Jupiter's Legacy' en 'The Society' werden na 1 seizoen stopgezet op Netflix. © Netflix

Waarom Netflix uw favoriete series van de buis heeft gehaald (en er nog zullen volgen)

TVNiets vreselijkers dan helemaal opgaan in een nieuwe serie, om dan te vernemen dat ze na één seizoen gecanceld is. Het fenomeen viert momenteel hoogtij bij Netflix en lokt veel verontwaardiging uit bij kijkers én tv-makers. Denk maar aan ‘GLOW’, ‘Jupiter’s Legacy’, ‘Spinning Out’, ‘The Dark Crystal’ en nu ook ‘Cursed’. Nochtans stuk voor stuk goed bekeken reeksen. Waarom blijft Netflix al je lievelingsshows van de buis halen? 

8 reacties

 • Kevin Eyselbergs

  2 maanden geleden
  Beter een serie vroegtijdig cancelen dan verder te gaan en de serie helemaal naar de knoppen te helpen. GOT is daar het perfecte voorbeeld van. Zeer sterk gestart, matige middenmoot om dan zeer zwak te eindigen met alle clichés vandoen. Lost, exact hetzelfde. Steengoede serie, een einde dat totaal nergens op sloeg.
 • Kenny brusseel

  2 maanden geleden
  Zo goed zullen ze niet zijn
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  "Uw" favoriete series? Dat zijn helemaal niet mijn favoriete series.VRT en Telenet zijn nog veel slechter. Daar kan men bijvoorbeeld het 3de seizoen van een serie zien maar niet de eerste 2 seizoenen. Daar ben je dus helemaal niks mee.
 • Roy Proost

  2 maanden geleden
  Netflix nergens nodig voor gratis alternative aanbieders genoeg, niks illegale aan.. Conform de Belgische wet
 • jan vanhoef

  2 maanden geleden
  het eerste seizoen misschien wel ja, maar de vervolg seizoenen niet omdat ze niet gemaakt worden.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).