Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Waarom Kristel Verbeke en Gene Thomas bijna géén koppel waren

ShowbizzEx-K3'tje Kristel Verbeke (43) en zanger Gene Thomas (47) vormen al jaren het meest standvastige showbizzkoppel van Vlaanderen. Toch duurde het lange tijd voor de twee een relatie begonnen. “We waren heel verlegen”, geeft Kristel toe in de ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen’ van Qmusic. Hun relatie hebben ze deels te danken aan een danser van X-Session.

0 reacties

 1. Carrière Johan Verminnen ging niet altijd over rozen: “Ik moest mijn muzikanten ontslaan omdat ik ze niet meer kon betalen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Carrière Johan Verminnen ging niet altijd over rozen: “Ik moest mijn muzikanten ontslaan omdat ik ze niet meer kon betalen”

  Het had een feestjaar moeten worden voor Johan Verminnen (69), maar corona zit zijn verjaardagsconcerten in de weg. De Brusselse kleinkunstzanger komt nu wel al uit met een compilatiebox, blikt voor de gelegenheid al een eerste keer terug op zijn lange carrière. Die bevatte niet altijd rozengeur en maneschijn, zowel professioneel als privé, en hij ziet ook af van de huidige situatie. “Corona steelt echt een jaar van mijn carrière, en ik ben op een leeftijd dat je niet te veel jaren moet stelen.”
 2. “Blij dat onze relatie nooit is uitgekomen”: An Swartenbroeckx open over ‘mooie periode’ met Jacques Vermeire
  Showbizz
  36

  “Blij dat onze relatie nooit is uitgekomen”: An Swarten­broeckx open over ‘mooie periode’ met Jacques Vermeire

  An Swartenbroekx (51) en de 18 jaar oudere Jacques Vermeire (69) hadden in de vroege jaren negentig lange tijd een verborgen relatie. De twee waren toen collega’s bij ‘F.C. De Kampioenen’, maar gezien het grote leeftijdsverschil wilde de actrice/scenariste daar lange tijd niet over praten. Zondagavond deed ze dat uitzonderlijk toch, op televisie. “Die verliefdheid was een mooie periode.”
 1. Schrijnende situatie in sociale woning in 'Vuilste Jobs Van Vlaanderen'
  Play

  Schrijnen­de situatie in sociale woning in 'Vuilste Jobs Van Vlaanderen'

 2. Verhuist Candice naar het Binkom van Martijn? "Voor mij is dit 'the middle of nowhere'"
  Play

  Verhuist Candice naar het Binkom van Martijn? "Voor mij is dit 'the middle of nowhere'"