Exclusief voor abonnees

Waarom er dit hele jaar slechts vijf nummer 1-hits waren

.
HLN .
Een nummer 1-hit scoren: het is tegenwoordig voor bitter weinig artiesten weggelegd. Waar in 2010 nog 18 songs konden doorstoten tot de allerhoogste regionen van de Ultratop, waren dat er dit jaar slechts 5. De huidige aanvoerder, 'Dance Monkey', kampeert al 12 weken op de eerste plek en lijkt nog lang niet uitgezongen. "Misschien maken we het nog mee dat een nummer een heel jáár op 1 staat."

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jeroen Keppens

    Het probleem is dat de radio tegewoordig die nieuwe hits elk uur draait, elke dag opnieuw. En niet eens goed kijkt wat er allemaal uit komt, dat is ook meteen de reden dat niels de stadsbaeder zijn nummer hoger staat dan tijdloze hits van queen,fleetwood mac, beatles,stones,... hey blijkt meer dan ooit nodig om uw kinderen een deftige muzikale opvoeding te geven

  • Remus Bogaert

    Een beter vraag is , is er eigenlijk mooie muziek gemaakt dit jaar ? Ik heb niks gehoord dat blijft hangen .