VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Waar komen de slechte kijkcijfers voor Julie Van den Steen vandaan? “Een groot talent, maar in zo’n programma kan je je niet bewijzen"

TVPrésence op tv, een camera die haar graag ziet … Julie Van den Steen (28) wordt door experten bestempeld als een groot talent. Maar haar programma’s zijn tot nu toe geen groot succes: ‘Vakantiehuis For Life’ wordt amper bekeken, en het eerder al bij ons uitgezonden ‘Game Of Talents’ scoort ondermaats in Nederland. Ligt dat aan Julie zelf of toch aan de programma’s die ze krijgt? “Op deze manier raakt ze verbrand nog voor ze een echte kans krijgt”, waarschuwen experts.

75 reacties

 • jan toeter nuitje

  1 maand geleden
  Een getalenteerde presentator/presentatrice vangt de matigheid van het programma op en zorgt dat de kijkers afstemmen omwille van de presentatie. Nu gij.
 • marc van riel

  2 maanden geleden
  Weet niet of zij een talent is, maar is dit een programma over verbouwen of één grote VTM reclamespot voor het Durbuy van Marc Coucke? Zou wel eens willen weten wat zijn financieel aandeel is in dit programma.
 • DIRK VAN DESSEL

  2 maanden geleden
  Oei, daar is ze weeral !
 • Luc Ver Eecke

  2 maanden geleden
  Ja , vandaag enkel op tv herhalingen a volente en al de rest hoe onnozeler hoe beter vinden ze . Films ook allemaal herhalingen vandaag op de ene zender morgen op de andere zender . En politiek ja ook een catastrofe met verliezers aan de macht . Corona , maken ons ook maar wijs wat ze willen .
 • Jan Verstraete

  2 maanden geleden
  Naar mijn bescheiden mening doet Julie dat absoluut niet slecht, integendeel. Komt heel spontaan over. KLASSE!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).