VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”

TVVTM ging in de nacht van 8 december in New York aan de haal met een zilveren Global Promax Award in de categorie ‘Best In-House Program Promo’. De televisiezender ontving deze prestigieuze award voor de lanceringstrailer van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’, die hierboven te bekijken is. “De volgende keer gaan we voor goud", klinkt het enthousiast bij Walter Hilhorst, Creative Director On Air Communicatie bij DPG Media.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Christel Van Schoonwinkel uit ‘Spoed’ blikt terug: "Toen mensen dachten dat ik écht aids had, ben ik beginnen schelden”
  Play
  Showbits
  6

  Christel Van Schoonwin­kel verdween na 'Spoed' van televisie: "Snap dat het aan de jonge mensen is, maar ik ben nooit gestopt"

  Hoe zou het nog zijn met Christel Van Schoonwinkel (54)? De actrice schitterde als Betty in ‘De Kotmadam’ en als Kathy Pieters in ‘Spoed’. In die rol is ze opnieuw dagelijks op televisie dankzij de nieuwe VTM-zender Non-Stop Dokters. Hoog tijd dus om haar nog eens op te zoeken. Wat doet ze nu in het dagelijkse leven en hoe blikt ze terug op haar hoogdagen bij ‘Spoed’? Ontdek het in een nieuwe Showbits.