Ga naar de mobiele website
^ Top

VRT gaat verder met dubbele afleveringen van 'Tabula Rasa'

kos
Goed nieuws voor het miljoen kijkers dat vorige zondag genoot van de dubbele aflevering van de mysterieuze topreeks ‘Tabula Rasa’. Ook de volgende twee zondagen worden telkens twee afleveringen uitgezonden. 

Op zondag 3 december wordt de negende en meteen laatste aflevering geprogrammeerd. Na de ontknoping krijgt de Eén-kijker het eerste deel van het wielersport-jaaroverzicht.

Noodgedwongen

De dubbele aflevering van ‘Tabula Rasa’ kwam er noodgedwongen nadat de VRT afscheid nam van Bart De Pauw en diens quiz ‘Twee Tot de Zesde Macht” meteen van het scherm haalde. De eerste van de twee afleveringen van ‘Tabula Rasa’ haalde zondag meer dan een miljoen kijkers en was daarmee meteen de best bekeken aflevering.

Door voor dubbele afleveringen te kiezen zal ‘Tabula Rasa’ niet negen maar zes zondagen lang te zien zijn. 

Meer over19 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Gilbert Caytan

  Topserie, echt spannend .wie dit niet waardeert moet maar gaan slapen

 • Bo Deschutter

  Topserie! Blijkbaar is dit programma voor velen een beetje van een te hoog niveau? Eindelijk een spannende serie waar er nog goed geacteerd wordt ook. Of hadden jullie een zoveelste herhaling van De Kampioenen gezien? Veerle, doe zo voort! Nog van datte aub!

 • Marco Maerten

  Ironischer kan het niet..Bartje buiten en dan een reeks met dubbelaflevering waarvan ik vermoed dat daar al 1 actrice tussenzit die 'anoniem' is.

 • CHRISTOPH WANZEELE

  Jammer... had liever De Kampioenen herhaald gezien...

 • Annie Debecker

  Het kijken niet waard!

Meld een bug