Switch week 2
Volledig scherm
Switch week 2 © Panenka

Vrouwen aan de macht in 'Switch', met Fien als leidster: dit zijn de vijf kandidaten van de week

TVTweede week van het ‘nieuwe’ ‘Switch’, het dagelijkse spelletje op Eén. Dat ‘nieuwe’ slaat dan vooral op youngster Fien Germijns, die in haar eerste presentatieweek Adriaan Van den Hoof deed vergeten. Deze week pleegt ze samen met liefst drie dames een vrouwenputch. Aan Stijn en Alexander de opdracht om de eer van de mannen hoog te houden. Nog een opvallend detail: twee van de vijf kandidaten vonden hun partner nog voor ze achttien waren, eentje toen ze negentien was...

2 reacties

 • Marie-Claire Vandekerckhove

  1 maand geleden
  Opnames bijgewoond daar Alix,mijn oudste kleindochter,mee deed.Super leuk.
 • Daniel Collier

  2 maanden geleden
  Zeker een aanwinst,zij doet het zeer goed,een frisse wind.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. RECENSIE. ‘Victoria’s Secret: Angels & Demons’: “Van het toppunt van begeerte naar hallucinant rotte dieptes”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Victoria’s Secret: Angels & Demons’: “Van het toppunt van begeerte naar halluci­nant rotte dieptes”

  De rondborstige supermodellen in piepkleine slipjes met groteske engelenvleugels zijn al een tijdje van het populaire toneel verdwenen. Voor wie zich de legendarische modeshows van ‘Victoria’s Secret’ niet meer voor de geest kan halen, zijn de hoogdagen van het merk in deze driedelige Hulu-docu op Streamz weer springlevend. Al wordt er eveneens een ontluisterend beeld opgetrokken van wat er achter de schermen allemaal getolereerd en onder de mat geveegd werd. Van handtastelijkheden over vrouwenhandel tot aanzetten tot prostitutie: eenmaal Jeffrey Epstein z’n voet tussen de deur had, ging het steil bergaf met het merk. Of deze naakte waarheid ook even vlot wegkijkt als de onthullende modeshows zelf? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.