Snoep Dog, boek van Laurence Van Tongerlo
Volledig scherm
PREMIUM
Snoep Dog, boek van Laurence Van Tongerlo © RV

Vrouw Ruben Van Gucht lanceert receptenboek voor honden: “Ik wil de Moeder Theresa van de honden zijn”

ShowbizzOmdat ook bij honden de liefde door de maag gaat, heeft Laurence Van Tongerloo (37), de echtgenote van VRT-sportjournalist Ruben Van Gucht, een boek met lekkere tussendoortjes en dessertjes voor onze liefste viervoeters uitgebracht: ‘Snoep Dog, gezonde snacks voor je hond’. “Stel je eens voor dat jij, als mens, iedere dag opnieuw dezelfde saaie maaltijd voorgeschoteld krijgt? Dat ga je niet lang pikken hé”, klinkt het.

 1. Verloofde Roxeanne reageert op Hazes-docu: “Vreemde manier van straatje schoonvegen”
  TV
  1

  Verloofde Roxeanne reageert op Ha­zes-do­cu: “Vreemde manier van straatje schoonve­gen”

  Erik Zwennes, de manager en verloofde van Roxeanne Hazes, heeft op Instagram gereageerd op de documentaire ‘Kleine Jongen’ van de Nederlandse zender AvroTros. In de film over André Hazes senior zijn privébeelden van de familie te zien waarvoor Roxeanne naar eigen zeggen geen toestemming heeft gegeven. Na woede van de zangeres, besloot de omroep het intro van de documentaire aan te passen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?