Michel van dousselaere en vrouw Irma.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel van dousselaere en vrouw Irma. © linelle deunk

Vrouw Michel Van Dousselaere maakte pakkende documentaire over leven met dementie: "Ik probeer zijn stem te zijn. Want hoe kijk je in iemands hoofd?"

ShowbizzHij wist perfect wat hij wilde zeggen, maar de woorden in zijn hoofd waren zoek. Acteur Michel Van Dousselaere (72) leed aan een zeldzame vorm van dementie, vandaag raakte bekend dat hij overleden is. Zijn muze Irma Wijsman (57) was zijn spreekbuis. Maakte een waanzinnig mooie documentaire over haar man, in zijn laatste rol, voor het woord het in al zijn vormen liet afweten.

57 reacties

 • Spiliers rita

  1 jaar geleden
  Veel sterkte.
 • Ann De Wilde

  1 jaar geleden
  Het was leuk om hem bezig te zien we zulle hem missen, veel sterkte voor de familie en vrienden 🕯🙏
 • Ludo Verbueken

  1 jaar geleden
  We zullen hem missen hij had iets speciaal in zijn stem bevoordeeld zag hem graag bezig ,veel sterkte aan de famillie
 • Albert Lutgarde Goossens Schailleé

  1 jaar geleden
  Veel sterkte.
 • frank van nuffel

  1 jaar geleden
  Top acteur .... veel sterkte
 1. Kanye ‘Ye’ West haalt zich woede op de hals met nieuwe stunt op de catwalk: “White Lives Matter”
  Play
  Celebrities
  5

  Kanye ‘Ye’ West haalt zich woede op de hals met nieuwe stunt op de catwalk: “White Lives Matter”

  De ‘Black Lives Matter’-beweging is niet blij met de laatste stunt van Kanye ‘Ye’ West (45). De zanger en designer organiseerde een modeshow in Parijs voor zijn eigen merk Yeezy. Op de catwalk was er veel zwarte kledij te zien waarop de zin ‘White Lives Matter’ geschreven staat. Er is duidelijk afgekeken van ‘Black Lives Matter’ en daar zijn de mensen van de beweging absoluut niet mee gediend. Ze begrijpen de actie al helemaal niet, aangezien West en zijn modellen zelf ook te maken krijgen met haat en racisme.
 2. Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottingen: “Je bent een pestkop én een grap”
  Celebrities

  Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottin­gen: “Je bent een pestkop én een grap”

  De ‘White Lives Matter’-stunt van Kanye ‘Ye’ West (45) viel bij heel wat mensen in slechte aarde, alsook bij modestyliste Gabriella Karefa-Johnson. Zij uitte haar mening op Instagram en daar was Ye niet mee gediend. Hij maakte meteen spottende opmerkingen, met alle gevolgen van dien. Topmodel Gigi Hadid (27) springt voor haar in de bres en zet de rapper op zijn plek. “Je zou willen dat je een percentage van haar intelligentie had”, klinkt het.
 3. “Crisisberaad in het paleis”: Noorse koning roept familie samen over prinses Märtha Louise
  Royalty
  1

  “Crisisbe­raad in het paleis”: Noorse koning roept familie samen over prinses Märtha Louise

  Over de Noorse Märtha Louise (51) is de afgelopen tijd al heel wat inkt gevloeid. Sinds de prinses een relatie begon met de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett (47) zorgt ze geregeld voor controverse aan het hof. Nu de Deense koningin Margrethe (82) de prinselijke titels van haar kleinkinderen heeft afgenomen, lijkt het erop dat de Noorse koning Harald (85) overweegt hetzelfde te doen met zijn dochter.
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.