AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Vrouw en kinderen van Bill Cosby willen geld zien: “Ze zijn bang dat hij zijn fortuin zal spenderen aan het herstellen van zijn reputatie”

CelebritiesHij heeft bijna drie jaar in de cel gezeten, werd vorige maand vrijgelaten en is van plan zijn reputatie te herstellen, maar weinigen denken dat Bill Cosby (84) daarin zal slagen. Zelfs zijn eigen familie heeft grote twijfels en Cosby’s kinderen en vrouw eisen dat de man eerst voor hen met geld over de brug komt, vooraleer zijn fortuin te verkwisten aan een mediacampagne die toch nergens zal op uitdraaien.

18 reacties

 • Kim Hoeck

  3 weken geleden
  Wa boeit de vader hun. Het enige dat hun boeit is zijn geld en daarom zijn ze blij dat hij vrij is
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Pak al zijn geld af en geef het aan de misbruikte mensen, daarna nog een tiental jaren gevangenisstraf en uitzetten uit het land.
 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Van het kapitaal van Bill Cosby - 400 miljoen dollar - zal wel iets overblijven zeker ? Het is erg dat zijn familie dat doet maar er is niets nieuws onder de zon. Ik heb het al heel vaak gezien dat een weduwnaar of weduwe hertrouwt en van het leven geniet met zijn of haar nieuwe partner en dat de kinderen (zelfs openlijk) zeggen : "daar gaat onze erfenis, ze zullen het allemaal opdoen en er zal niets voor ons overblijven". Ik ken er zelfs eentje die zijn erfdeel ging opvragen toen pa hertrouwde.
 • Karel van Velzeke

  2 maanden geleden
  het herstellen van zijn reputatie zou kunnen neerkomen om de mensen waar hij zelf van vindt dat hij ze tekort heeft gedaan te vergoeden,ik vind dit een mooie geste ,hopelijk heeft hij daarna nog wat over , want op de geldwolven in zijn familie zal hij precies niet moeten rekenen .
 • Andy De Schieter

  2 maanden geleden
  Als kind heb je geen enkel recht op het kapitaal van de ouders. De ouders mogen hun geld opbrassen zoals ze zelf willen. Op die manier kan je er gemakkelijk voor zorgen dat je kinderen niets hebben.
 1. Tien bekende Nederlanders dringen ons land binnen voor ‘De Invasie’: “Help ons zoeken naar tien spelden in een hooiberg”
  Play
  Showbits
  4

  Tien BN'ers dringen ons land binnen voor ‘De Invasie’: “Help ons zoeken naar tien spelden in een hooiberg”

  Een eigen vlag in België neerplanten en daarmee bewijzen dat hun land het beste is. Dat is de missie die tien Nederlanders, waaronder Gers Pardoel, vanaf maandag ondernemen in het online spelprogramma ‘De Invasie’. Peter Van de Veire, Sieg De Doncker, Slongs Dievanongs, William Boeva en Kat Kerkhofs zullen er echter alles doen om dat te voorkomen. Maar daarvoor rekenen ze wel op de hulp van alle Vlamingen: “Het is 6,5 miljoen tegen 10. Dat moeten we toch winnen.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediënten van een monsterhit, maar helaas”
  TV
  7

  ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediën­ten van een monsterhit, maar helaas”

  Matteo Simoni als een struikrover die in de bres springt voor de sukkelaars van de samenleving, een mens zou voor minder gaan zwijmelen. ‘De Bende van Jan de Lichte’ is al even te bekijken op Streamz, en kende zondagavond ook eindelijk z’n première op VTM. Of deze reeks met de crème de la crème van de Vlaamse acteerwereld het wachten waard was? Bram De Brabander zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.