James Cooke op de set van de eerste 'Assisen Online - De Badkuipmoord'
Volledig scherm
James Cooke op de set van de eerste 'Assisen Online - De Badkuipmoord' © Florian Van Eenoo Photo News

Vroeg kerstcadeau van James Cooke: zijn ’Assisen Online - De Kerstmoord’ is zo'n succes dat hij de ticketverkoop openhoudt

ShowbizzHet is nog geen Kerstmis, maar James Cooke speelt nu al voor kerstman. Zijn onlinetheaterstuk ‘De Kerstmoord’ begon maandag met 8.000 Vlamingen, en zelfs na de start bleef de interesse toenemen. “Daarom kan iedereen die wil zich nu nog inschrijven om mee te speuren naar de (on)schuld van de dader’.” Voor amper 15 euro ligt dat kerstcadeau onder uw boom. 

1 reactie

 • Josée Wauters

  2 jaar geleden
  Zeker doen. Ben nu al in de ban na 3 dagen.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag
  Play
  Celebrities

  Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag

  Travis Scott (31) krijgt weer kritiek op het agressieve gedrag dat hij vertoont. Zijn vriendin, Kylie Jenner (25), plaatste een video op TikTok waarin de rapper heel luid brult en slaat tegen deuren. De omstaanders lachen met het gedrag en juichen het zelfs toe. Online vinden de mensen dat gedrag ongevoelig, na wat er is gebeurd op zijn eigen georganiseerde festival Astroworld. Daar vielen tien doden en honderden gewonden door de drukte, trekken en duwen en het agressieve gedrag dat Scott zou hebben aangemoedigd.