De vriendin van Karim is plots overleden.
Volledig scherm
De vriendin van Karim is plots overleden. © Instagram

Vriendin van ‘Temptation’-gezicht Karim plots overleden: “Ik ben gebroken”

ShowbizzTriest nieuws van ‘Temptation’-gezicht Karim (24). Zijn vriendin, Clarissa Bruno (25), is plots overleden. Dat nieuws deelde hij mee via Instagram. 

13 reacties

 • Eva Vandenbon

  1 maand geleden
  De doodsoorzaak is niet bekend, maar hln zet het telefoonnummer van de zelfmoordlijn (niet meteen een goede benaming) bij het artikel. We weten niks maar insinueren wel...
 • Veronique De kunst

  1 maand geleden
  Veel sterkte
 • ornella presti

  1 maand geleden
  Veel sterkte aan de familie en vrienden
 • Kim Feytons ~ Nannan

  1 maand geleden
  Zo jong nog, heel veel sterkte aan de nabestaanden.
 • Guy Leysen

  1 maand geleden
  Karim, ik voel me je mee en weet maal te goed wat jij nu doormaakt. Mijn vrouw 33 jaar geleden verloren toen we vooraan de 30 waren en ons dochtertje slechts 3jaar. Vergeten doe je haar nooit. Veel sterkte.
 1. Staf Coppens over de ‘verschrikkelijke’ geboorte van zijn zoon: “Ik zag zuurstof aan de muur en ben er gaan aanhangen”
  Showbizz
  1

  Staf Coppens over de ‘verschrik­ke­lij­ke’ geboorte van zijn zoon: “Ik zag zuurstof aan de muur en ben er gaan aanhangen”

  Staf Coppens (40) is momenteel trotse papa van Beau (13) en Nora (12), maar aan de bevalling van zijn zoon heeft de presentator geen leuke herinneringen. “Op een gegeven moment begonnen de verpleegsters allemaal op de buik van Monique te duwen omdat Beau klem zat”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. Ook na de geboorte kreeg Staf een hard verdict: zijn zoon had een kleine hartafwijking.
 1. 'Villa Sporza' houdt het sober na Deens drama
  TV

  'Villa Sporza' houdt het sober na Deens drama

  Het moest een groot feest worden, zaterdag bij 'Villa Sporza' onder de VRT-toren. Het was de eerste match van onze Rode Duivels én dan wonnen ze nog ook. Het beperkte publiek, opgedeeld in bubbels, was er alleszins klaar voor: dolenthousiast en uitgedost in de Belgische driekleur. Maar nadat de Deense voetballer Christian Eriksen eerder op de dag een hartstilstand kreeg en even tussen leven en dood zweefde, hield de openbare omroep het uit respect sober.
 2. Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren
  PREMIUM
  Celebrities

  Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren

  Op tv waren ze de beste vrienden, maar in het echte leven liep het wel even anders tussen de cast van ‘The O.C.’. De populaire nilliesreeks over een groepje rijkeluizen uit Orange County in Californië liep in 2007 af, maar de gevolgen van hun tijd op de set zinderen nog altijd na. Mischa Barton (35), één van de belangrijkste hoofdrollen uit de reeks, liet zich afgelopen week vernietigend uit over haar collega’s. “Toen mochten vrouwen nog niet vertellen over hoe ze behandeld werden”, klonk het. Haar co-sterren kunnen er niet om lachen en wijzen net Barton aan als schuldige. Wat was daar allemaal gaande op de set?