VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Vriendin Sarah liet zich al opnemen, nu zit ook André Hazes thuis: “Opgebrand door te veel bagger”

ShowbizzHij haalt alles uit het leven, maar vandaag weegt dat leven net iets te zwaar. André Hazes (27) zit thuis, is "emotioneel opgebrand" volgens zijn manager. De druk op zijn relatie met Sarah van Soelen (25) en de bijbehorende roddels liepen in Nederland de spuigaten uit. "André moet op adem komen." Zijn vriendin volgt sinds afgelopen week ook al therapie in een Spaans behandelcentrum.

13 reacties

 • walter smolders

  1 maand geleden
  André veel beterschap voor jullie beide .
 • Lieve Vandersteene

  1 maand geleden
  Hey. De concerten in Ahoy in oktober zijn uitgesteld tot volgende jaar, in oktober 2022. Officiële mail ontvangen eerder deze week.
 • gunter franquet

  1 maand geleden
  gaat de weg van zijn vader op , al wens ik het hem niet toe
 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Als ik zo nadenk over de gevolgen van het massale gebruik van technologie, heb ik sterk de indruk dat deze evolutie niets bijdraagt tot het welzijn van de bevolking, maar dat het wel de kassa vult van winkeliers en bedrijven. Altijd op die telefoon koekeloeren, haat spuien via internet, op de step rijden ipv te wandelen ... De gemiddelde mens laat zich in de luren leggen, omdat hij zo wil doen als de anderen ...
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  't Zijn sterke schouders die de weelde en de macht kunnen dragen, er is dus nog werk aan de winkel bij fam. Hazes.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.