Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Vriendin Sally-Jane over het herstel van Leah Thys: “Sinds een week heeft ze geen zuurstof meer nodig”

ShowbizzIn mei kreeg ’Thuis’-actrice Leah Thys (76) twee zware klappen te verwerken: haar echtgenoot Jos De Man overleed, zelf raakte ze besmet met het coronavirus. Haar vrienden en collega’s vertellen hoe de gevierde actrice herstelt en wanneer ze terug aan het werk gaat. “Ze is mooi aan het aansterken, maar het overlijden van haar man heeft een grote weerslag op haar.” 

0 reacties

  1. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
    TV

    Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

    Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.