Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Vriendin Sally-Jane over het herstel van Leah Thys: “Sinds een week heeft ze geen zuurstof meer nodig”

ShowbizzIn mei kreeg ’Thuis’-actrice Leah Thys (76) twee zware klappen te verwerken: haar echtgenoot Jos De Man overleed, zelf raakte ze besmet met het coronavirus. Haar vrienden en collega’s vertellen hoe de gevierde actrice herstelt en wanneer ze terug aan het werk gaat. “Ze is mooi aan het aansterken, maar het overlijden van haar man heeft een grote weerslag op haar.” 

0 reacties

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Netflix deelt nieuwe teaser van laatste seizoen ‘La Casa de Papel’
  Play
  TV

  Netflix deelt nieuwe teaser van laatste seizoen ‘La Casa de Papel’

  Fans van ‘La Casa de Papel’ wachten momenteel vol ongeduld op het vijfde en laatste seizoen van de populaire Netflixreeks. Iets wat op zich al erg genoeg is, want het laatste deel laat nu al een tijdje op zich wachten. Al trekken ze zich bij het streamingplatform daar niet veel van aan. En om het allemaal nog een beetje erger te maken, deelde Netflix nog een nieuwe teaser van het allerlaatste seizoen van de Spaanse serie.